Wednesday, April 13, 2011

Nuffnang | Justin Bieber sponsor blog aku sekarang!


Alhamdulillah.semakin hari semakin menaik nilai tuh.




Sebenarnya,bukanlah Justin Bieber yang sponsor blog aku. Tetapi Encik Nuffnang yang murah hati bagi Buffered Earning (BE) kat aku.Tapi,syukur sangat sebab BE kali ni lain dari yang lain.Kalau BE sebelum ni ,duit tu naik slow je.Tapi kali ni agak laju.Entah,aku pon tak tahu kenapa?mungkin rezeki kot.BE ni dah 2 minggu kot kat blog aku.lama jugak ye.



ni lah iklan yang Justin Bieber tuh.Digi yang sponsor.dengarlah ura-ura orang dok bercerita yang dia nak perform kat KL.tapi,aku pon tak tahu pasal mende ni.mungkin aku tak minat sangat Justin Bieber ni.Orang kata dia popular,ye la kot.

Apa-apa pon terima kasih pada encik Nuffnang atas sumbangan anda. Laen kali,bagi lagi..hehe..

p/s esok exam lagi.pukul 12 tengahari.jom sambung study!

3 comments :

budak kampung said...

aku jeles ngan ko...so sebagai hukoman ko kena datang muar belanje aku asam pedas kah3

budak kampung said...

anda telah di tag di sini...harap maklom

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

nelly said...

tetiba nelly jeles ni ..hahaha