Saturday, April 23, 2011

PENGUMUMAN SEGMEN BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA HAMPIR TAMAT | BLOG REVIEW : A FASHION ADMIRER


Dalam masa tak sampai sejam,segmen blog review Pak Cek Biola akan tamat, tawaran terakhir,boleh join lagi kalau mahu.untuk info lanjut, boleh klik di sini..


Alhamdulillah.. penyertaan sangat memberansangkan.. ingatkan tak de orang nak join,tapi,setakat ni, ada 79 blogger yang join..Alhamdulillah..


Mereka akan direview mengikut warna kegemaran mereka..nak join?cepat!!


*****************************************************************


Blog Review Khas untuk sahabat baik aku di UKM
dia seorang blogger baru yang punya cita-cita tinggi

nama dia Hafiz dan dia seorang sahabat aku yang sangat memahami
Orang Kuala Kangsar,Perak.. 
merupakan seorang yang admire terhadap fesyen..
suka akan muzik dan cinta alam sekitar..

Ada blogger yang nak kenal @ juga berminat tentang fesyen?




tengok header blog dia..sungguh unik kan..itu dah tunjuk yang dia sangat kreatif dan ada style..nak usha blog dia?klik je kat banner tu
aku suka gila header dia..ala-ala zebra..Korang ada? NON!!

korang nak tengok hasil kerja dia yang berbakat?
kita usha masterpiece dia k!!





korang nak tahu,Si Sandra Azwan,pereka fesyen terkenal tu pon
follow blog dia..memang hebat!!

Sandra Azwan ni memang pereka fesyen yang hebat!!

nak kenal siapa empunya tuan blog ke?tara!!


inilah Hafiz.. terjah blog dia k!!


10 comments :

ikan said...

hehe .. tengs dear .. appreciate it alott .. i learn from the besh too.. :) tengs thought me .. inspired me to have my own blog .. still in learn, hope u leyh ajar2 i in future!!

= d = said...

will terjah blog ur fren..
:)

AliaJustea said...

header semarrtt gilak !

cikbintang said...

salute sme designer lelaki =)

Woofer Storm said...

perghhh memang cool la ni..heheee

jom terjah^^

SANDRA AZWAN said...

Hello..thank you sebab mention blog Sandra..;-)

Rozuan Ismail said...

@ikan

sama2..biaselah,adat berjiran,kenalah tolong menolong

Rozuan Ismail said...

@cikbintang

memang lelaki sgt berkebolehan

Rozuan Ismail said...

@SANDRA AZWAN

sama2 Mr.SANDRA AZWAN.. bukan selalu kan

LUTFI SYAFIQ said...

lama aku xchat ngn dia ni..