Thursday, April 21, 2011

Ranking ALEXA | 7000 + di Malaysia


dah lama join ALEXA. Apa itu ALEXA?


ALEXA tu adalah satu website yang macam dia tengok ranking blog kita di Malaysia dan di dunia.Tapi bukan blog kita je,tapi semua website yang ada kat dunia ni ha.


nak tahu apa ranking blog Pak Cek Biola?haha..jauh lagi kalau nak lawan Ben Ashaari..nak tengok jugak?meh la tengok,jap nak print screen.Yang penting, Alexa ni update hari-hari dan makin sikit no tu makin top la website anda.



tengok tuh ranking kat dunia adalah 1,024,069 dan ranking di Malaysia adalah 7534.kena usaha lagi,bagi makin tinggi..huhu..

korang nak check korang punya website @ nak register join ALEXA..
klik kat sini k..ALEXA

3 comments :

azrijohan said...

eksited nak guna Alexa..
try wat tutorial bole?
keep on smiling:)

Shafiq said...

Saya lak, jauh lagi sangat-sangat.. :-)

adan said...

tak pernah tahu pasal alexa ni