Tuesday, April 12, 2011

SEGMEN: Aku disebalik dunia blog

klik banner untuk join

kali ni aku join segmen blogger Kechik itu comel,personally,aku minat gila blog dia sebab aku tengok blog dia,aku tenang je.background color blog favorite aku. lepas tu blog dia memang kemas dan teratur.

aku teruja gila bila dia ajak aku join segmen dia.dia bagi berapa soalan untuk dijawab.

 a) ceritakan tentang diri korang ( kerjaya, keluarga atau apa2 je) 

Nama penuh aku Mohamad Rozuan. Aku sekarang ni student UKM Bangi tahun 2 dalam bidang Biologi (Tumbuhan). Nama gelaran aku wan @ wanje. Aku minat 3 benda je. Fesyen,Fotografi,Muzik. Aku memang suka biologi walau orang kata subjek tu susah. Aku orang Kelantan,tinggal dekat Tanah Merah.

b) tujuan korang buat blog ni..?

mula-mula dulu saja suka-suka,bila dah join,dah anggap sebagai hobi dan ada satu platform untuk luahkan masalah.kemudian,baru tahu blog boleh menjana pendapatan sampingan,baru join Nuffnang.Dapat tambah ramai kenalan, rasa blog ni banyak manfaat dan sangat rugi untuk orang yang tak join blog ni.


 c) selama korang berblog ni, apa yang korang dah dapat..? 
  • dapat kenalan baru
  • dapat duit dari Nuffnang
  • dapatlah jugak tumpang populariti orang
  • dapat asah bakat menulis yang dah lama berkarat
  • selalu update dengan isu semasa
  • banyak pengetahuan dapat

jomlah join.masih ada masa sampai 16/4/2011 jam 11:59malam

berminat nak tengok blog aku.klik bawah k.


6 comments :

aNiss :):) said...

betul! best kan berblogging.. rugi orang yang tak berblog.. hahaha =)

IMANSHAH said...

owh nixmat

b a m b a m ' s said...

cik bambam ajak join segmen tak sudi pon.. sob sob sob.. sentaaapppp larrrr!!!








































ehheheh..

Nour Akmal said...

thanks wan..sudi luang kan mse join segmen sy ni..

dh update segmen ni..ade list blog wan..=)

cik najihah said...

hai PCB..
singgah sini dari blog KIC :)

WakafKita11 said...

sggh sini dr segmen KIC.