Thursday, April 7, 2011

SEGMEN KALAU AKU INI BERMULA !!!



Alhamdulillah,akhirnya blog aku terpilih untuk join segmen ni ..wow!!hebat!!20 orang yang terpantas..tak caya?tengok sini.. yang no 2 tu aku la..

so sekarang ni aku kena bergandingan dengan blog wanie.misa.amane 

KALAU AKU (ROZUAN ISMAIL) DAN DIA (WANIE.MISA.AMANE)

Kalau aku pemilik blog Wanie.Misa.Amane. ,pertama sekali aku takkan pasang lagu dekat blog aku..kalau nak pasang pon, aku takkan biarkan dia automatik dipasang..Pembaca kena klik dulu baru lagu dimainkan(maaf,sekadar pendapat)

Tapi,aku suka header tuan blog ni sebab tuan blog pon dah cantik dan header dia yang simple bustkan dia lagi cantik..huhu..

Blog dia aku suka simple,background putih memang feveret aku.. Entri pon simple..memang aku berkenan kalau blog aku macam ni..Tulisan pon okay.senang untuk dibaca..Cuma kalau boleh susun widget tuh dengan lebih kemas..huhu

All the best buat tuan blog Wanie.Misa.Amane 


nak tengok apa komen wanie pasal blog aku,klik sini k

12 comments :

TERJAH SLOT BSS said...

go..go...

Syukri Mohtar said...

untunglah awal kan..dapat masuk segment..

hitammanis said...

tahniah....sudi2lah jejak ke blog akak...

budak kampung said...

huhu rajen ko masok segmen2 ni...ak dh xsempat dh.keep it up!!

kalau x malas,singgahla
tips mendapat duit dari nuffnang
pendapatan nuffnang RM7960.86.woahhh
dipecat kerana memiliki buah dada besar
aura usop wilcha!!!

wanie.misa.amane said...

Hihi. En. Pak Cek Biola :)
Terima kasih untuk pendapat tu.
Salam perkenalan yea ^__^

wanie.misa.amane said...

Oh. by the way. Chat box ada la. Tapi kat tepi mungkin awak ta perasan kot :)

il ya na said...

peh dah bleh jadi pengkritik af or mentor dah ni ekekeke

mrizal said...

Singgah dari blog abg ben. Dah follow.
Follow alik tengs
http://cselalu.blogspot.com

Tasha said...

komen yang ikhlas..... baiknya awak ni~

Tok Esah said...

terjah!!!

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

tahniah jugak sebab terpilih.. wink!! wink!!

Blogberry Emry said...

yeah komen komen