Wednesday, April 6, 2011

" Segmen Review Blog Oleh Pembawa Wacana"



blogwalking di blog kawan-kawan di petang hari memang best..dah tak taw nak buat apa kan..nak study,otak dah tepu,singgah di blog blogger WacanaKu.. tertarik dengan blog review yang dibuat oleh dia..nak join,sangat senang dan mudah..lebih mudah dari ABC..

boleh klik kat banner,atau kelik dekat link atau tengok je kat bawah ni ha..

  1. Buat entri yang bertajuk " Segmen Review Blog Oleh Pembawa Wacana"
  2. Letak header macam kat atas tu di entri korang....copy and paste jer...
  3. Linkkan ke blog wacanaKu
  4. Dan bila dah siap entri tu....sila tinggalkan di komen entri blog dia
mudah je kan..tak perlu serabut kepala nak jawab soalan bagai..tak perlu nak tag kawan yang tak confirm nak join..selain dapat tambah follower,boleh gak tambah traffik korang tuh..Setuju?? Kalau setuju angkat tangan macam saya!!


9 comments :

MiSzy DiaN said...

best jak kan bla kena review nie.. ehehehee

Wan Hafisah Collection's said...

bagus blogger tuh..mmg bgus..tak byk songeh, hehehhehe...

awEEN said...

eh..nak join jugak la...

Shafiq said...

as salam. Insyaalah, i will join. By the way, I tag you in a contest. :-)

http://shafiq-asimplelife.blogspot.com/2011/04/penulis-senja-terakhir.html

SHaFiQ ZaiNaL said...

wa.. bagus ni....
mo join jugak...

waN Mohd Salim said...

adoiiiiiiii ... pe mende ni .... hhuhuhuu

waN Mohd Salim said...

abg aku yg bek hati .. knape abg pasang music kat blog erkk .. huhhuhu

waN Mohd Salim said...

iye abg hihihi ,,, maaf adik erk .. adik ade wat segment kalau nak joint sila

http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/04/siapakah-10-orang-bertuah.html

ps nak cari 10 0re bertuah petang ni .. nak join ??? jom jom

qasehraihan said...

uit dia siap wat sgmen lg utk rview...bags betul..hehe