Saturday, April 23, 2011

SELIPAR FIPPER | SANGAT SELESA


Lagi 2 hari,my killer paper,biometri.
nak tak nak, aku kena struggle dan kurangkan berblog
dalam masa 2 hari ni..

sebelum tu,terima kasih banyak-banyak pada yang dah join
segmen blog review aku,kalau nak join,boleh klik di sini.
malam ni tutup.jom cepat-cepat.

tengok entri atas tuh,
sebelum tu aku nak tanya,sape pengguna selipar Fipper,
x tau selipar apa tuh,erm,selipar yang ada 2 3 color la tuh..
jap-jap nak tunjuk selipar Fipper aku.



:: inilah selipar Fipper aku : :


seriusly,sangat selesa.
aku baru je pakai selipar ni,dan ke mana-mana aku akan bawak.
pergi kelas pakai selipar ni
masuk toilet pon pakai selipar ni.
sebab selesa dan mudahkan aku berjalan.


Selipar Fipper ni yang aku tahu ada 3 jenis.
macam aku punya tu FIPPER COMFORT,mahal sikit la.
tapi berbaloi-baloi.hehe.
try la korang selipar Fipper ni.serius best.

aku sangat tak suka selipar Crocs.
aku memang pernah ada selipar tuh,tapi aku tak beli.
my bro yang bagi.
aku tak suka pattern lelaki yang menutup kaki.MOTIF!!
tapi design perempuan aku suka.hehe

Disebabkan kaki aku cantik dan dijaga rapi,aku pilih Fipper
haruslah nak tunjuk,buat apa nak sorok-sorok.

p/s Belilah Fippe demi kebahagiaan bersama.Damn!aku merepek!!

14 comments :

Qamarul said...

fipper terbaik kot.
aku g kerja pun pakai fipper jekk..
hahaha..

fipper aku kaler pink blue.. haha kaler auww2

Ateeka Amer said...

aku pakai selipar Tat Seng je. selesa jugak.

senyumSOYA said...

huhuhu...sampai ke toilet guna selipar y sama ka?

da bley pgil slipar J****N la..hihihii

dean said...

aku pki selipar jepon jeq

shams said...

saya pun ade sliper fipper tapi org bg...
jrg sgt guna...
sebab tak suke pakai sliper camtu..
pakai sliper yang main sarung je..
so buat hiasan n koleksi je sliper tu..

kAmi dAn mEreKa said...

slipar osaki tetap di hati, hehe =)

eddy syrol said...

aku adalah penggemar salipar..tak kisah le apa jenis pun..hehhehe

http://eddysyrol.blogspot.com

adwafarahin said...

x penah try lagi..
slagi slipper Nike kesayangan x putus slagi tu setia

klu putus bru nk try flipper nie :)

Faiz Tapit said...

belanje sekilo... selipo aku dah ptus2 dah

ikan said...

i da adr 5 selipar setakat nie .. p adr pakai, adr yang x.. siyeshly amat selesa.. skali bli, mesti nk bli yg laen sme ..

Mat Ganu said...

setuju~

Nur Diyana Mukhtar said...

setakat ni, xdan lagi na beli.. ramai suka selipar ni, nanti kena try beli ni.. :P

Imran nyambek said...

kaki ayam gak best.keh keh keh :P

eyjalukman said...

heheh slipa tu comel .
bpa ringgit ni ?
1st time dgr . haha