Monday, April 25, 2011

SERIUS AKU SEDIH | RAMAI BLOGGER BUAT GATHERING.


Serius dengki.teringin.nak jugak.haha.




apa ke hal aku ni.tetibe touching tak tentu hala.hormon tak stabil ke.Hoi,kau sape je ,orang nak ajak ko pergi gathering?. ops,down.tunduk tak pandang atas. ok aku faham.




haha.abaikan monolog bodoh kat atas ni.seronok tengok blogger post entri pasal pergi gathering.Alamanda.MidValley,KLCC,Times Square. hoho.serius best.boleh kenal sesama blogger face to face.pergh,bestnya.




wah,kan best dapat jumpa blogger femes,Ben Ashaari la,Yuyu Zulaikha la,Ujang la.hoho.mesti gila nak bergambar la nanti.aku ni memang pantang nampak kamera sikit.mula la lompat sana lompat sini(dah macam tak betul dah!haha..)






jangan ngumpat aku,aku tahu..oo!!


x de ke yang nak ajak aku pergi gathering?haha..offer nih.bukan selalu aku offer diri.dah!! aku bukan murah!MOTIF!!

p/s pendekla pulak entri ni ye,x pe lah,nak sambung study.ajak2 la aku kat sini ye ..hoho

9 comments :

waN Mohd Salim said...

nak tak pi ke tanjung rambutan

encHIx laNDax said...

haha! ala hai pakcek Biola oi..pergi jeler..huhu..tak pun jum kita gather2 kat melaka!huhu

whitecappuccino said...

buat la gathering kat tmpat wan..tengok sapa yg datang :)

Novelgurl said...

huhu fokus study 2 ~ hiaaa ~

eyjalukman said...

dlu kan , eyka pun rasa mcm PCB .
then dah lama2 mcm tak ksah da . huhu
tp hati still teringin jugak .

AZRUL AZMI said...

apa kata anda yang buat...

ajak la... Ben Ashaari... Yuyu...

mesti diorang datang... hehehe...

shams said...

pakcek bila buatla gathering kat mcd bangi..
hehe...
saya pun nak join gak gathering2 tapi tak pernh ade kesempatan dan peluang..

gadis melayu said...

atia pown x pnh djemput gi gathering.. tringin jgk nk pergi.. tp klu jmput pown bkn dpt pg.. huhu..

DiyanaMukhtar said...

buat laa.. kitaorng join.. :) ahahaha