Monday, April 25, 2011

SILA SAHIN | WANITA ISLAM PERTAMA COVER MAJALAH PLAYBOY


sekali tengok wajah Sila Sahin,semuanya terpikat kerana cantik.memang cantik. tetapi siapa menduga dia sanggup menjadi Wanita Islam Pertama dalam cover majalah Playboy.




Ada sesiapa tak tahu ke apa isi Majalah Playboy.kalau yang tak tahu,kalau nak tengok pompuan tak pakai baju,tayang sana,dedah sini sampai naik muak,korang beli la majalah playboy ni.


inilah dia Sila Sahin,wanita Muslim dari Turki.


tak perlu tanya kenapa dia tidak bertudung.kat Malaysia ni pon bertimbun je yang free hair.tapi at least,kalau free hair pon,jagalah adab dan tatasusila sebagai orang timur dan orang Islam.

Sila Sahin ni memang pelakon pon.pernah berlakon kat Jerman dalam beberapa buah siri drama.Dia dulu agak dipuji orang sebab mampu sesuaikan diri berada di tengah-tengah masyarakat Jerman.

Tapi,kini semua pujian itu hancur berkecai bila cover Majalah Playboy versi Jerman terpampang gambar Sila Sahin yang mempamerkan sebelah dari buah dadanya.





seksi bukan.Berani sungguh dia.Orang Islam pertama show off macam tuh, erm, dunia akhir zaman.biaselah. Kenapa dia buat macam ni?sebab dia bosan dengan hidup dia yang dulu.terkongkong.limited.dan ingin cuba sesuatu yang baru.ok.gambar ini sudah tunjukkan yang dia sudah terlepas dari kongkongan itu.




Akibatnya,keluarga sukar terima dia dan ibunya putuskan hubungan dengannya kerana terlampua malu.Come on Sila!adakah anda tak rasa semua ni boleh menyebabkan anda dikutuk oleh seluruh umat Islam?




AKu tahu sebab aku pon remaja.masa ni lah nak cuba semua.apa orang buat kita nak buat.tapi ingatlah,berpada-pada.kita ada agama.Buat Sila Sahin, anda masih punya peluang untuk berubah. Sama-sama kita doakan k!




Sumber :  MyMetro




p/s insyaAllah malam ni atau petang ni akan bermula review untuk semua blogger yang join segmen review pak cek biola hari tu.



24 comments :

budak kampung said...

kat malaysia aku biase tgk pompuan pakai fit2 nampak bentuk gunung...yang tu camne plak kan??

Achahani said...

er pengsan!

*i E J a* said...

errrr . owg cmneyh xlyaak pggil diri dye islam daa !

Rozuan Ismail said...

@budak kampung

yg tu gunung kinabalu kot.x pe..

cikbintang said...

die kata die bosan dikongkong..
mngucap je.....

Shaherah said...

shera ingat orang malaysia.. negara lain rupenyer.. org mcm ni pun ade kan..

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

@Rozuan Ismail uih...malu2....kaum ku...seagama dgn ku..huk3.. :(

Rozuan Ismail said...

@Shaherah

x,dia org turki tinggal di jerman

Shafiq said...

napela dia jadi camni..

LittleGurl said...

budak kampung@ yang ne terang2 tanpa lapik...mmg over kot..

tah la nak ckp,arap rakyat kite kt mesia ne tade yg mcm tu..mitak jauh...

sabenazakey said...

terok betol,.wah!! x sabar nk direview,.

dean said...

dia bangga rasanya bila dedahkn aurat dia tuh...dunia nk kiamat dah

Rozuan Ismail said...

@sabenazakey

haha..sabar ye..kalau free ,saya review nanti

♥sophie♥ said...

teruknya T_T
bosan dikongkong pon harus pada2 lahh,, tak perlu langgar semua sampai gadai segala ye tak ??
haish,,astaghfirullah

awEEN said...

oh! dasat tuh!

b a m b a m ' s said...

hurmmmm.. xnk komen apa2.. minta simpang2! huhuhu

qasehraihan said...

wan..boleh dipanggil islam lagi kah gini???hoho

wan sehat..pekabo??

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/bila-rinduku-jenguk-blogmu.html

Rozuan Ismail said...

@qasehraihan

sihat.lama x update blog ye kak

Budak Botak said...

adeiiii, kita bako, kita bako...

Entry terbaru Tempat Tinggal Kanak2 Di Seluruh Dunia... (",)

Mah@mahu said...

Islam atas nama jer mcm kat negara kita sama gak.. terlalu byk yg sekularnya..

shams said...

mak sendri n family oun nak buang dia pasal tu..
cukup penting kan maruah tu kepada keluarga...
moral of the story : jage la maruah kita..jagn hilang rasa malu walaup sedikit kerana malu tu melamabngkan maruah dan keperibadian kita....

tettt..sekadar pendapat..

Noor Aqillah Majid =) said...

demm demm

mamawana said...

Dia mengaku Islam tapi tak beriman. Malu tanda bagi org2 beriman. Dia dah lucutkan malu dan kemalu....nya... dia dah bebaskan diri dari larangan dan suruhan Tuhan dan sedang menyeru para remaja utk tanggalkan iman, tanggal baju dan tanggalkan malu spt dirinya...

Nur Amira Radhiah said...

jangan kutuk org yg berdosa ye pengkritik2 di atas
nanti pahala kita yg akan hilang ~