Tuesday, April 5, 2011

Mother | I love You





Selamat pagi .. perlu post entri awal-awal sebab lepas ni sibuk sikit.. biasalah,minggu exam hampir dekat..haha.. kena wat revision lagi,ready untuk tesis lagi..erm.. pening-pening..


Semalam ibu call..dah 2 bulan agaknya tak jumpa ibu..rindu tak payah nak cerita..memang teramat sangat(hiperbola ye kat situ!!).. At least dengar suara ibu,hilang la sikit rindu tuh.. ingat nak balik rumah minggu ni..tapi, busy dengki dengan aku..terus tak jadi balik.. sedih btol..


Sejauh mana kita pergi,ibu tetap di hati.. sesedap mana kita makan kat restoran mahal-mahal,last-last air tangan masakan ibu jugaklah yang paling best dan syok.. betulkan!!huhu.. padahal ibu bukannya chef,masakan ibu sangat simple..tapi,itulah yang kita duk rindu nak makan..


Kalau nak dikira,aku mula berjauhan ngan ibu dari tingkatan 1.. dah 8 tahun tapi rindu tu masih ada..kalau tak rindu,lain la pulak kan..nak menangis pon ada,tapi sebab anak jantan.cover saja..haha..


alamak!!jangan ada yang nangis plak baca entri ni. Entri ni tak de kaitan ngan birthday mak atau apa-apa..saja nak wat entri khas pasal mak..


p/s korang ingat tak Hari Ibu bila?

3 comments :

qasehraihan said...

mother..i luv u too..hehe

kberkatan ibu tu penting
kasih ibu smpai ke syurga..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/tips-bagaimana-lelaki-boleh-gembirakan.html

nelly said...

sayang mak nelly juga !
=)

Wan Hafisah Collection's said...

Samalah kita wan. cuma sebab akak ni lg lama dr wan berpisah dgn mak akak sbb akak dah umo brp d..
dr 14 tahun smpi lah 28 tahun?

Huh..14 tahun wan!

anyway, i love u mek. ")
u are super mom in the world!