Sunday, April 17, 2011

United Kingdom | Lelaki kini "tak pandai ayat' wanita.. Lelaki Malaysia?


serius.tak romantik.tak mesra.


tengok Berita Harian Online dan terpikat dengan satu topik dari section luar negara.


The Daily Express mengeluarkan kenyataan bahawa lelaki di Britain kini sudah lagi tidak romantik seperti dulu kerana mereka sudah lupa seni untuk memikat wanita.


Korang jangan ingat seni lukis ngan seni muzik je ada,seni nak pikat wanita pon ada taw.Kajian jugak kata wanita di Britain sudah tak dapat banyak hadiah dari pasangan lelakinya.


ok.full stop.


ros merah lambang cinta




Bagaimana kat Malaysia?lelaki Malaysia romantik tak seperti lelaki Perancis?


kalau duk tengok-tengok la kan kat shopping complex,banyak je laki bawak beg tangan wanita,berkepit bukan ke main,romantik la tu kot.sori la,x de pengalaman bercinta macam ni lah.


Apa pandangan korang?betul ke lelaki sekarang tak pandai pikat perempuan?

14 comments :

Amirah Adnan said...

ade yang tak pandai.. yang terlebih lebih pandai pon ade..

zacky ~786~ said...

hahaha ~ romantik la sgt pegang2 tgn... nk bercinta blh.. bg aku halal dan haram tu pn perlu di utamakan ... tak gitu wan .. :)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

mamawana said...

Assalam,

Rang mudo Zaman skang tak pandai ayat no hal asal poket padat ...heeeee jgn marah

eyjalukman said...

ehh , ada je .
spa kata tkde ?
haha

qasehraihan said...

tak jugak kot..
depend pd lelaki tu..
dn romantik tu jg depend kpd sesetengah org nk tafsirkannya..hehe

bg akak..yg klakar tu pun romantik..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/mengapa-wanita-menangis.html

farhana said...

Hemmm...lelaki ni suka guna pendekatan tunggu.
Lama2 terlepas.

Mohd Ridhuan said...

laki ada cara tersendiri dalam memikat ni...
hehehheh

whitecappuccino said...

biasa la tu, ada yg terlebih ada yg terkurang..

Rashid said...

as salam ..

wan.. lelaki sekarang jarang dah memikat. Terus masuk meminang .. hehe

sicomot-comel said...

hmm..

tah la.

cube ko ngorat aku der..
law dapat, gerenti ko ni romantik arr

hahaha

waN Mohd Salim said...

jangan nak mengade nak ngorat tuan puteri adik .. siap kene bako ???????? haaaaaaa

MataHati @ MH said...

lelaki malaysia mmg teorror dlm bab ayat mengayat pompuan ni. yg dah berusia pun masih pandai mengayat pompuan muda

khaifaiz said...

Romantik je.. Pandai ambik hati tu pun dah kira romantik juga tu..

Barang2 regenya dah naik dah.. tu yg kurang dapat hadiah tu sbb rege dah naik.. ngeh ngeh ngeh