Thursday, April 28, 2011

YANG INI PON BLOG | TAPI LEBIH COOL


Hye.aku happy gila.aku baru balik dari exam last paper.oo yeah! tak perlu risau lagi dah.korang baru nak ambik exam?good luck la ye.tapi,serius.paper tadi sangat susah.aku tak harapkan sangat result final aku untuk subjek ni.sebab tadi aku blank.tengah nak jawab,semua hilang dari otak ni.wa,!!sangat sedih.aku harapkan laporan makmal dengan midsem hari tu je. Dengan selesai aku jawab subjek FISIOLOGI TUMBUHAN tadi,maka tamatlah untuk sem ni.


Tapi,still tak boleh balik.aku buat short semester.minggu depan dah start.wah!serius benci.tapi,aku fikir jugak kelas aku nanti 2 hari je.lagi 5 hari nak buat apa ye.nak cari kerja tapi macam susah je.huhu.


lepas habis exam tadi, aku teringin nak minum sesuatu. nama minuman tu BLOG.hehe.serius.aku tak tipu la.nama minuman tu BLOG tapi yang penting,tak pernah lagi aku jumpa BLOG lain yang se COOL dia.memang COOL.SEDAP.FANTASTIK.MUAH!


korang pernah cuba COOLBLOG? ini memang feveret aku sejak duk UKM ni.Almaklumlah dulu kat kampung,mana ada COOLBLOG ni.serius sedap.Aku biasa beli COOLBLOG ni kat 3 tempat je METRO KAJANG,R & R SEREMBAN dengan SUNGEI WANG PLAZA.serius sedap.

dan aku rasa pompuan tersanatlah suka color kedai dia.PINK uols.mana tak jambunya.hehe

yang ni poster COOLBLOG


yang ni antara outlet dia.sangat PINKY


antara harga COOLBLOG 

Memang banyak pilihan perisa dari strawberi sampailah yang straw x de beri.haha. Capuchino ada,Oreo ada, bak kata ASTRO,MACAM MACAM ADA! yang penting kalau aku order mesti ada pearl.PEARL tu macam agar-agar colour hitam tapi liat nak makan.SEDAP!!

nampak tak yang hitam kat topping tuh.itulah PEARL yang aku gila suka.


jadi,aku rasa nilah BLOG paling cool yang pernah aku tengok!!

23 comments :

shandye. said...

huk aloh la... pkcik... belanje la weouls collblog inniew!! hahaha...

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

yup2 pena minum suka kdai ea dkay r & r seremban!suka yoghurt blog!yummy!

Shaherah said...

hahah betul tu.. blog yg palong cool.. same lar.. ske gak pearl tu.. paling ske pink guava.. ehee ^_^

Rozuan Ismail said...

@shandye.

pak cik pon tgh sengkek ni..x de duit.hoho

apik pehe said...

haha..yang ni dah buat apik kuar air liur lebih nih

MiSzy DiaN said...

kat sni tak da coolblog tp yoyo jak ada.. lebih kurg mcm coolblog gak..

mia.lia said...

haha,.siyes.. coolblog mmg sdp.. suke prisa coklat oreo.. hehe

mohd zhafri said...

haha...member aku tergila coolblog ni

Noor Aqillah Majid =) said...

warghh. neok pict tuu rase nak beli lg je..!

hanisah said...

saye pon suke cool blog tu..tambah yg pearl tu..huhu.sodappp! rozuan..pe lg,blanje r!keh3

dean said...

ske hony dew..best

Anak Ulu Cheka said...

kalau pak cik betul2 cool

belanja la hok chocolate tu cam best je hehhehe

Rozuan Ismail said...

@Anak Ulu Cheka

pak cek pon ngah miskin ni.haha

Syuxer said...

memang murah ke?rm1.80?..nanti demo gi sana smula,royat suh buka cawangan so kat kelate nih..heheh

Rozuan Ismail said...

@Syuxer

nanti kito try adjust.

Lulu Rahman said...

JB boleh dikatakan semua mall ade . tapi tak semua sedap . paling sedap dekat city square . ahaa . dan paling best cappucino letak pearl :D

Rozuan Ismail said...

@Lulu Rahman

ye lah,kena tgk tgn yg buat jugak kan.stgh tempat sedap.setengah tempat kureng.

♥suNa husNa♥ said...

adey meleleh air lir ni tgk.....sodpa molek tapi ase kat kelate xdop pom kan

Rozuan Ismail said...

@♥suNa husNa♥

x dok kot.x jumpo lg kt klate

waN Mohd Salim said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim

mengidam ke?huhu

Akid azami said...

walaweh! Baru 1st time aku dengar minuman nama blog. kahkah! :D

Rozuan Ismail said...

@Akid azami

cool kan?