Thursday, April 7, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway




hye..tetibe teringin nak Ferrero Rocher free..sebab dah lama sangat tak makan.. Alhamdulillah, pucuk dicita ulam mendatang sebab bloger feymes Yuyu Zulaikha ada buat GiveAway nak bagi Ferrero Rocher free,,Kalau korang mengidam sangat klik je banner kat atas tu dan join la macam aku tengah buat ni..

berbalik kepada blog si comel Yuyu Zulaikha,aku nak watlah sedikit review atas permintaan tuan blog

bagi aku blog dia kreatif,dia jenis tak suka nak promote cerita orang..Lebih gemar promote tentang diri dia dan tentang kehidupan dia..Aku rasa ini kekuatan blog ni..Pembaca nak tahu cerita tentang diri kita dan bukan cerita tentang orang lain yang kita ceritakan..Tuan blog pon ramah dan dekat dihati pembaca..dan itu adalah kekuatan bagi blog ni untuk terus maju.. Tengok follower blog yuyu pon dah tahu betapa ramai yang suka blog dia..All the best to Yuyu.

p/s harap-harap bertuah dapat Ferrero Rocher

No comments :