Friday, May 6, 2011

ADY BUDIKA | AKU TAK TAHU KAT MANA TROPICANA CITY MALL?


baru lepas borak di Facebook
dengan si blogger feymes, Ady Budika
dia ajak jalan-jalan pergi Tropicana Mall City,
aku yang jenis kampung ni,manalah tahu tempat apa ke benda tuh
haha.sangat batak lah aku ni.
shopping mall tu pon aku tak tahu.
baru aku tahu kat Damansara rupanya.

kat bawah ni petikan perbualan aku dengan Ady Budika di Fesbuk


haha.bikin malu je aku ni.
Tropicana City Mall pon tak tahu,
aku pernah dengar sebab abang aku ada post kat wall dia
dia nak pergi Tropicana City Mall
yang aku tahu Mall tu agak baru la.

aku dengan harapan lepas nih tak malu lagi,
terus aku search pak Cek Google,nak tahu jugak
rupa si Tropicana City Mall ni.

ni adalah pintu masuk utama Tropicana City Mall.
nampak macam best je kan.
ada sape-sape pernah pergi?




aku nak hafal jalan ni.
lepas ni kalau orang tanya,aku dah tahu.huhu
memang kawasan Damansara ni jarang lalu.

kalau tanya aku
Times Square ke,Sunway Pyramid ke, Midvalley ke,
aku tahu la jugak sebab pernah jejak kaki
kalau tanya Tropicana City Mall,
aku down kejap.tak tahu.
at least aku dah ada sikit gambaran tentang mall ini.


ada sesiapa nak buat gathering blogger kat sini?
ajak saya k.saya jakun dengan tempat ni.hoho.

by the way,TQ to Ady Budika sebab jadi follower aku
yang ke 1148


sangat best bila dapat tahu yang dia kerja dekat Media Prima
dan sape ada tengok Hot FM pasgi tadi
waktu Dato' Seri Najib ada dekat konti Hot FM.
Ady Budika ada sekali.huhu,,tak caya,tengok entri dia

Aku, YAB Dato' Sri Mohd Najib dan Hot.Fm !


dan inilah Ady Budika.haha.

gambar ihsan pak cik Google

31 comments :

apik pehe said...

hahaha..tu kalo tanyer apik..lagi la tak tahu paper kt kuala lumpur nun..hahah

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

apik x pelah duk pahang.wan yg duk kl ni pon tak tahu kawasan KL.huhu

..gugu.. said...

wahhhh bestnye owg tu sembang kat pesbukk..

untung owg tu ade pesbuk ;p

Rozuan Ismail said...

@..gugu..

aik.gugu x de fesbuk ke?

..gugu.. said...

heheh xde..

ade blog jep ;p
so kdg2 nk pomot n3 agak susah ler ..

Rozuan Ismail said...

@..gugu..

susah la cm tuh.buatlah,bukan susah pon.utk kebaikan jugak

anamizu said...

cik ana pon x reti jalan area KL nuh..selalunye abg long je tlg jd tour guide..uwawawa~~

Mohd Ridhuan said...

hehhehehhe....
tropicana dekat ngan umah sewa kawe
time ngaji dlu...
tp xajim g pun...
uhhuhuuhuh

Far8 budak baik said...

wehhh..ti kita jumpa kat Ts ehh..
hahahaha

Mama Kembar 3 said...

mama pun sama, tatau kat mana tropicana city mall tu. aii tau sogo jer hehe

Rozuan Ismail said...

@anamizu

wan pon tak reti sgt.huhu

Rozuan Ismail said...

@Mohd Ridhuan

ye ke.dekat je lah ni.

Rozuan Ismail said...

@Far8 budak baik

boleh je.gtaw la bila free

Rozuan Ismail said...

@Mama Kembar 3

haha..sogo saya pon taw.dekat jalan TAR

Cik Lyn said...

wow...dats amazin..borak cam kengkawan tuh...
Btw, nice job..rajin wat research psl tempat ni..ala dekat je kn bangi-damansara.nt free2 boleyla pegi sana dgn kengkawan hee~

Budak Botak said...

he3, Bdk Botak pon xtau.

Entry terbaru -> Keputusan Terkini Undian Maharaja Lawak Minggu 6... (",)

b a m b a m ' s said...

suh ady dtg bangi..sama mcm wan x tahu pegi tropicana mall tuh tau..hahahahha

dia tahu area damansara jek..!!hua2..

larikkkk~!

Rozuan Ismail said...

@Cik Lyn

dekat ke bangi damansara,tak taw plak

Rozuan Ismail said...

@Budak Botak

samala kita budak botak

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s

kalau ady baca,siaplah cb.

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail
tak takot pon.. mmg kenyataan dr dulu!hahahah.. mayb skang dah advance ckit kot!kalau dulu dia tahu OU jek!skang dah up tropicana mall..amboi3..

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s

haha..mana cb taw ni,stalker ady budika eyk..

b a m b a m ' s said...

@Rozuan Ismail

--'

kwn dh lama..tau ler..wan jek x tahu...kekekeke

Achahani said...

Dik,

omg...kesian ko dik!!!


Tropicana city xtau.. Waaaa kesian dik!

Akak pegi ms thn 2009 lagi tau. Ms tu br buka. Parking lot pun bau simen lagi!

Hihihi.

Rozuan Ismail said...

@Achahani

waa,,sedihnya tak tahu

whitecappuccino said...

tak tau...kita duk Ganu tak penah g situ,

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

nanti dtg KL wan bawak k

amna said...

tempt ni baru ke? hurmm, kena terjah ni. asyik2 pusing area kl jep

Rozuan Ismail said...

@amna

tropicana city mall tu kat KL kot.area damansara

AdyBudika said...

gulp!! ahahahahahhah..siap hang bambam... Rozuan..ada masa leh lepak sini lagi k..hehehe

Rozuan Ismail said...

@AdyBudika

haha..CB gaduh ngan ady.huhu