Thursday, May 5, 2011

BANK IN CEK NUFFNANG


salam maghrib buat semua.
sori take time to update.
by the way,baru balik dari Bandar Kajang.
petang tadi pergi bank in Cek Nuffnang
InsyaAllah,esok masuklah cek tuh dalam akaun bank..hehe.
sape nak pak cek belanja?
angkat tangan macam pak cek.huhu.



ok.ni kali ke 4 pak cek bank in cek Nuffnang
dalam akaun sekarang Alhamdulillah..
tak lama lagi bolehlah cash out kali ke 5 pulak.hehe
tak sabar rasanya nak tengok duit titik peluh sendiri.
pada yang tak dapat cash out lagi,jangan risau ye.
InsyaAllah,adalah rezeki tuh.

ok lah disebabkan pak cek pon penat dan tak de idea
pak cek nak tunjuk statistik blog pak cek untuk minggu ini

tak de lah banyak macam blog orang lain.
tapi Alhamdulillah, makin bertambah maju


bilangan visitor untuk minggu ini ialah 4749
dan bilangan UV adalah 3020
dan paling tinggi ialah pada 30April
sebabnya entri pasal perkahwinan Putera William dan Kate Middleton
terkena SEO Keyword dan berada pada first page Google.
sebab itu,trafik naik agak tinggi.

untuk keyword minggu ini pula .
Hasil statistik adalah seperti berikut


majoriti adalah berkaitan dengan Perkahwinan diraja tersebut
dan yang lain adalah tentang Isu Que Haidar,bunga kemboja dan rogol.


Alhamdulillah.
terima kasih buat semua pembaca blog Pak Cek Biola
sokongan dari anda semua pak cek ucapkan jutaan terima kasih
Semoga terus maju dan maju.Amin.

42 comments :

azalia hjsalleh said...

okay lepas nie bolehla belanja kita mkn ;)

Anak Ulu Cheka said...

tahniah bro, moga dimurahkan rezeki lagi

apik pehe said...

tahniah..hehehe..

Rozuan Ismail said...

@azalia hjsalleh

lia nak makan apa?huhu.san francisco?

Rozuan Ismail said...

@Anak Ulu Cheka

tq AUC

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

sama2 apik..

Amirah Adnan said...

bestnye~!!

cikbintang said...

wah bestnye...=)

kAmi dAn mEreKa said...

wah, banyak syok lah,

pekena teh tarik sama roti canai satu la, hehe ;0

awEEN said...

pak cik biola!!! saya dah angkat tgn macam pak cik ni..waaahhh..best la tengok traffic yg dtg ke blog wan..kene gigih nak jadik mcm wan nih! hehehe..uik..mkn ubat dah ke ni =)

cik pulau said...

tahniah...
cik pulau tak pernah lagi dapat cmtu..
dah la BE pun xpernah dapat..huhu
sedeynya...

Rozuan Ismail said...

@Amirah Adnan

nanti amirah pon dapat.hehe

Rozuan Ismail said...

@cikbintang

tq cik bintang

Rozuan Ismail said...

@kAmi dAn mEreKa

teh tarik,roti canai 1 mamak!

Rozuan Ismail said...

@awEEN

go aween!usaha tangga kejayaan!

Rozuan Ismail said...

@cik pulau

sabar ye cik pulau usaha lagi k!!

whitecappuccino said...

lumayan ni!

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

x de lah wc..sikit2 je

Aimifiqa said...

bestnyer. blanje2. weee :P

Puteri Iqa Izyan said...

wahh.. tahniah2.
belanja lerrr ^_^

Rozuan Ismail said...

@Aimifiqa

aimifiqa nak apa.hehe.

Rozuan Ismail said...

@Puteri Iqa Izyan

izyan plak nak apa?ramai mtk belanja nih.bankrap.huhu

miss.Addin said...

pak cek belanja karipap 10 keping pun jadi lah . ahah :p

Rozuan Ismail said...

@miss.Addin

5 ringgit tuh..huhu.satu karipap 50 sen

b a m b a m ' s said...

x prnh nak dpt cen nuffnang.. uhukkk~ merasa cek gaji jek laaaaaa..

cpt ar open table cendol bangi lama pakcikkk! :P

aku said...

best gila..boleh r blanje nanti..yeah..haha

peace=)

Rozuan Ismail said...

@aku

awak nak pak cek belanja apa?

J.Syazwana said...

tahniah tahniah
;)

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s

nak makan cendol ke?nanti kita beli kedai cendol k

Rozuan Ismail said...

@J.Syazwana

tq

miss.Addin said...

mahal nya satu karipap 50 sen..ek !

Rozuan Ismail said...

@miss.Addin

haha..nahal ke?kita kurang sikit.30 sen.huhu

cik yaya said...

salam r0zuan..
alhamdulillah, berkat kesabaran dan kesungguhan r0zuan selama ni..teruskan berbl0g ye..

Rozuan Ismail said...

@cik yaya

time kasih cik yaya

aza said...

pak cek..lpas ni bleh la blnja semua..
heee
:D

Rozuan Ismail said...

@aza

haha.belanja semua?bankrap pak cek nanti

apik pehe said...

cukup duit yang kelima nanti wan belanja apik ek...hehehe

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

boleh je.untuk apik

Achahani said...

Okey, boleh transfer ke akaun akak!

no akaun cimb ada dlm FB akak.

Sila sila.

Takyah segan2.

Rozuan Ismail said...

@Achahani

haha.seganlah.tak maw.hehe

waN Mohd Salim said...

bole beli biola bawu

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim

haah.biola lama rosak.putus tali