Friday, May 6, 2011

. : bantal busuk : .



taw apa tu bantal busuk?

bantal yang korang guna dari kecik.

tak lena tidur kalau tak de bantal tuh.

memang tak boleh berjauhan dengan bantal busuk.

tak kisahlah peta negara apa ada tercipta atas bantal busuk tu.

Amerika ke,Malaysia ke,Australia ke,

bantal tu lah yang kau nak pegang

bantal tu lah yang kau nak peluk.

memang benganglah kalau bantal peluk tu hilang.

itulah penangan bantal peluk.

korang ada cerita nak share pasal bantal peluk?jom.nak dengar.


32 comments :

azalia hjsalleh said...

dh x da, abg buang ;(

miss.Addin said...

haha , ingat ibu pernah basuh bantal busuk adik, siap letak softlan. mana la tak mengamuk adik tu . nak tidur bau softlan . menangis ! huh

senyumSOYA said...

abg no. 2 penah ada bntal busok.. nama dia "adik beci" heheheh

saya ada suka selimut busok saya~ hahahah

J.Syazwana said...

macam takde jek.
sebab kalau takde bantal pon boleh tido
:P

~ariFFin~ said...

bantal peluk aku baru berusia 3 tahun..dah bercapok-capok dah..hehehe..nak basuh macam tak bes pulak...nanti hilang bau..

apik pehe said...

hehhee..takdok la bantal2 macam tu

Diya Edhayaa said...

ade 2 .. satu kt umah.. satu kt hostel.. hehe

Puteri Iqa Izyan said...

yeahhh.. aku ade. kalau tadek bntl busuk, mmg xleh tidur.
even tak peluk, tapi mesti ade kt sekitar kwsn nk tdo.hahaha..



adik aku yang form 1 pun ade bantal busuk.siap pgl baby lagi. dah la adik aku tu jantan. taklehblabetulbudakskang ^_^

encHIx laNDax said...

hahah~landax dah takde dah~ dulu punye dah kene bakar ngan ayah~ T_T

Rozuan Ismail said...

@azalia hjsalleh

ala.ciannye lia.dah tak de kenangan bantal bucuk ye

Rozuan Ismail said...

@miss.Addin

nama pon bantal bucuk.mana boleh letak softlan.tak syok.

Rozuan Ismail said...

@senyumSOYA

adik beci?huhu.pelik.wah,ada selimut busuk rupanya

Rozuan Ismail said...

@J.Syazwana

awak memang spesies hebat,mesti tidur atas lantai pon tak pe kan

Rozuan Ismail said...

@~ariFFin~

jangan basuh.tak syok nanti

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

tak kan tak dok apik.best woo..

Rozuan Ismail said...

@Diya Edhayaa

fuyooh!ada 2 bantal bucuk.huhu

Rozuan Ismail said...

@Puteri Iqa Izyan

bantal bucuk ni tak kira laki pompuan.huhu

Rozuan Ismail said...

@encHIx laNDax

ayah bakar?ciannye

Hidayati said...

Hehehehe... sebijik macam anak saudara saye. Nak p rumah orang kawen pon dok pelok bantal busuk dia. Taubat2.

apik pehe said...

hahaha..takdok ngoti nih...

Rozuan Ismail said...

@Hidayati

haha.nk g tmpt khwin pon bwk bntal busuk gak.hehe

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

x po lah kalu tak dok

Amirah Adnan said...

bantal busuk hilang!:(

Rozuan Ismail said...

@Amirah Adnan

ala sedihnya,jgn sedih2 k

zaty said...

ahaha..ada je kat atas katil nuh.kalau xda bantal tu mmg susah la nak tidur.hueheehee~ *syhhh

Rozuan Ismail said...

@zaty

tunjuklah bantal busuk anda

apik pehe said...

hahaha...ado sapo2 nk bagi bantal untuk apik wat jadi busuk tak?

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

kesianlah apik ni.dia nak gak bantal bucuk

b a m b a m ' s said...

adeeee.. errr..

malu nak citer.. T____T'

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s

haha..apa la yg malu sgt tuh

whitecappuccino said...

tak penah ada bantal busuk even dari kecik..nak tido kat mana pun lelap aje..

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

x cerewet la bab tido ni.bagus2.