Saturday, May 28, 2011

BERITA DARI KAMPUNG =)


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

1)isu tak update blog
mesti ramai yang tanya kan kenapa wan tak update entri dah lama.lepas tuh,dah tak blgowalking ke blog kawan-kawan.wan dah sombong ke sekarang ni?oh,tidak sama sekali! wan sebenarnya ada dekat kampung kat kelantan.masa wan type entri ni pon wan dah ada dekat CyberCafe dekat kampung wan ni.


2)Isu blogger dan line internet.
Susah juga hidup seorang blogger yang addict dengan blog ni.betapa dunia blog dengan internet tak dapat dipisahkan. =) Ye lah,kalau tak de line internet,macam mana nak update blog,macam maan nak blogwalking.kira perkara asas dalam blog adalah sumber internet.




3)isu cash out duit Nuffnang dan Raya
owh,by the way,sebelum balik hari tu wan ada cash out Duit nuffnang buat kali ke 5..kalau sampai after raya,boleh shoping baju raya.muahaha.Patutlah hari ni check akaun nuffnang duit sikit.terkejut jugak mana pergi duit sebelum ni.rupanya dah cash out hari tuh.cukuplah nak beli baju raya yang grand sehelai.haha.



4)isu seronok ada dekat kampung.
pada yang tengah syok belajar tu,jangan jealous.wan ada kat kampung sekarang ni.haha.seronok.makanan banyak.dah tercapai hasrat sebelum ni nak makan makanan hasil tangan mak dengan buah kat kampung.buah rambutan,buah betik dan buah mangga.durian belum lagi.sempat lagi.huhu.


5)isu assignment tak siap lagi =(
dengar kata ada assignment kena hantar hari isnin ni,dateline. tapi sikit je baru buat.Ye lah syok sangat duk kat rumah.Ingat nak buat hari khamis malam hari tu tapi ditangguhkan.hh.padan muka!sampai dah nak dekat tarikh kena hantar dah.hoho.tak pe-tak pe.hari ni dengan esok kena struggle buat.dengan tiket tak beli lagi,macam mana nak balik UKM ni. Doktor,boleh tangguhkan lagi seminggu tak assignment tuh ? huhu =)



ok lah.itulah berita yang dapat disampaikan =).manalah tau kot-kot ada yang rindu.haha. ada ke masalahnya?erm. huhu.selamat bercuti untuk kawan-kawan dan SELAMAT HARI BELIA!


P/S SERONOK TENGOK KAWAN BLOGGER PERGI SAMBUT HARI BELIA KAT PUTRAJAYA HARI NI!!

26 comments :

..gugu.. said...

eleh kte pon baru je sampai kg nih.. home sweet home bro!!

Rozuan Ismail said...

@..gugu.. haha.yeke.wan balik kejap je.esok lusa pergi la masuk u balik =(

farasakura said...

nak balik kampung gak...wuwuwu jeleznyerr

hafiz hafizol said...

wau.. dah lima kali cash out 2.. hebatnya.. ape rahsia??? cecite cecite...

cucu umie said...

sob3x..buat kerja itu elok2 wan incya-Allah xyah struggle pon siap yer..haha btw, ceptlah blik UKM sekian kawan2 kamu yg lain..haha btw, ayie kg kg 3mgu sudah..sudah xthu nk makan apa lg..haha

KiD said...

sambung lagi seminggu aje... hehehee
Hadiah Baru dari NUFFNANG!

apik pehe said...

hahaha..sampai tak ingat ader esemen yg tak wat lagi tu..hahaha..

g wat nuh wan

Rahmad said...

ow dh balik kampung..
kim salam org kat kampung..

Mohd Ridhuan said...

hehehehe...
wah...
cash out kali ke5 dah....
mmg power...
kawe ni xajim cash out ag...
ade sikit je...

solomolo said...

bestnye balik kampung...

zacky ~786~ said...

waa best3.. tak pergi.. :( blk kg hari tu.. hehe

Rozuan Ismail said...

@farasakura wan dah nak balik UKM dh pon mlm ni. =)

Rozuan Ismail said...

@hafiz hafizol nak tau rahsianya?meh dtg kajai.haha

Rozuan Ismail said...

@cucu umie lama-lama kat umah pon tak tahu nk buat apa =)

Rozuan Ismail said...

@KiD x leh online le cam tuh =) syg kt blog ni.huhu

Rozuan Ismail said...

@apik pehe seronok sgt duk kg sampai lupa.dah siap dah =)

Rozuan Ismail said...

@Rahmad kalau sempat wan kirim salam k..

Rozuan Ismail said...

@Mohd Ridhuan rezeki masing-masing hanya tuhan yg tahu..

Rozuan Ismail said...

@solomolo best la jugak.huhu

Rozuan Ismail said...

@zacky ~786~ wan pon tak pergi.rasa rugi la plak =(

apik pehe said...

hahaha..laju ngat dia wat keje..siap terus

solomolo said...

p/s : terima kasih sertai bloglist solomolo...

http://solomolo.blogspot.com/2011/05/bloglist-solomolo-kini-dibuka.html

http://solomolo.blogspot.com/2011/05/update-bloglist-solomolo-dah.html

Rozuan Ismail said...

@apik pehe kata ekspress.

Rozuan Ismail said...

@solomolo sama-sama solomolo

Achahani said...

Hihih, yg issu assigmnt tak siap tu yang funny. wan ni mmg tau!!

terhibur hati akak bila baca entry2 wan yg lps2 hihih..

Rozuan Ismail said...

@Achahani TQ akak sebab sudi baca =)