Wednesday, May 11, 2011

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 9 & 10


Selamat pagi semua.

ok. hari ni pak cek nak mulakan 
sesi review blog top 10 pengkomen tegar
blog pak cek biola.
 hari ni kita mulakan dari bawah iaitu tempat ke 9 dan 10

untuk melihat keputusan sepenuhnya,boleh klik di sini

tempat ke 9
blog Bambam's Story


sila klik header untuk terjah blog cik Bambam

-pak cek panggil dia dengan nama CB (cik Bambam)
-follower terkini ialah 721 orang.
-merupakan peminat ultraman. cuba kira ada berapa ultraman dalam blog dia?huhu
-ada dua blog,lagi satu blog ialah Bambam's Addicted.
 -template yang berwarna-warni dengan warna yang lembut
-blog yang simple dan widget tak banyak

serius aku suka.lagipon CB sangat peramah dan baik hati.
suka komen blog orang.
pak cek selalu update blog dia walau jarang komen.

tempat ke 10

blog Cik Aween
sila klik header untuk terjah blog dia.

-nama yang pak cek panggil ialah Aween
-follower terkini adalah seramai 407 orang
-sudah berpunya,haha bf dia tentera tuh.jangan buat Aween marah,
nanti kena tembak.huhu.
-seorang yang ceria,peramah dan hebat.
-aween ni suka komen blog pak cek.
-pak cek suka gak komen blog dia,tapi tak tahulah masih top commentators ke x
-template blog sudah tunjukkan sifat feminin dia
dengan bunga kecil yang disusun secara melintang dalam blog.
-blog yang simple.x banyak widget.dan senang di baca.

ok lah.setakat itu dulu review untuk sesi .masih ada lagi 4 sesi.
All the best to Bambam's and Aween

15 comments :

awEEN said...

hehee.pakcik..thanks ye..suke bace tang awk komen diri saye..kalau wt saya marah kene tembak???!!! oo..sangat takoott..hahaha...pak cik adalah first top commentators blog saya tau!! hehehe

Rozuan Ismail said...

@awEEN

first ke?review la.huhu

waN Mohd Salim said...

ps bile puloks ..

YanaMIB said...

hye bambam and aween..hehe suka dgn nama aween mcm suwit je bunyinya =)

b a m b a m ' s said...

hehehe..mokaceh wann..x jmpa widget follower ker? ade ar.. skali ngan shoutbox tuh..ngeee~ kat otomen terbang x bergerak tuh..uhukkk~

cer tgk cer tgk.. :P

mari ler ramai2 terjah belog denn! weeee~! hehe

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim
ps kan no 8.lepas ni la

Rozuan Ismail said...

@YanaMIB

sweet ke nama aween tu yana?huhu

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s

ok dah jumpa.tak perasan plak tadi

mcm ni lah said...

datang dari review penulis senja,.
wahh jap lagi sy terjah cik bam bam

miss frog said...

wahhh....^^

alia zarfullah said...

WOW! thanks for share.

Rozuan Ismail said...

@mcm ni lah

tq ye

Rozuan Ismail said...

@alia zarfullah

sama2

apik pehe said...

hehehe..sempoi lah aween..nk ngorat dah aritu..naseb bek..hahaha

whitecappuccino said...

rajin wan ni..ok nanti boleh melawat bila berkesempatan