Wednesday, May 11, 2011

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 7 & 8


Selamat malam buat semua blogger.
kalau pagi tadi pak cek dah review tempat ke 9 & 10
malam ni pak cek akan review tempat ke 7 & 8
kalau sebelum ni 2 orang gadis
sekarang ni 2 orang jejaka macho.

untuk melihat blog review sebelum ini,boleh klik di sini.

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 9 &10


tempat ke 7
Izamir Ridzwan
untuk lebih lanjut,boleh klik header dia.

-Siapa tak kenal Izamir Ridzwan.atau IR
-masa awal join blog dia dulu,inilah sahabat blog wan paling baik
-susah senang kami bersama dan Alhamdulillah dia semakin berjaya kerana usahanya
-Follower terkini adalah 3577
-kalau dulu terkenal dengan header lebahnya,sekarang ni tampil dengan header baru 
yang lebih profesional.
-seorang yang sangat peramah,membantu blogger yang baru bertapak
-entri yang berguna,banyak tips dan tunjuk ajar.
-All the best to IR!!


tempat ke 8
Penulis senja
 untuk lebih lanjut boleh klik header blog dia.

-Siapa tak kenal penulis senja atau lebih dikenali sebagai PS
-nama sebenar Wan Mohd Salim dan berasal dari Machang Kelantan
-baru menapak di dunia blog bukan menghalang untuk dirinya berjaya
-mempunyai follower terkini seramai 1651
-seorang yang berjiwa seni,mempunyai bakat besar dalam puisi.
-bekerja di Indonesia
-Serius,puisinya sangat indah dan kadang-kadang amat sukar difahami
mungkin kerana aku bukan berjiwa seni
-seorang yang sentiasa berusaha dan maju ke hadapan
-buat PS,semoga terus berjaya!!

Alhamdulillah,tinggal lagi 3 entri untuk review blog.
jangan lupa terjah blog mereka ye.

 

20 comments :

Izamir Ridzwan said...

Sekalung terima kasih kepada wan kerana review blog IR tuh.. wan pon boleh berjaya jgk.. teruskan usaha lgi

waN Mohd Salim said...

ty bro huhuhuhuhuhu

whitecappuccino said...

IR memang dah dikenali ramai..PS semakin mengancam dgn sajak2nya

zacky ~786~ said...

waaa :D

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

si ir memang rajin balas komen..hehe

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

mereka feymes dgn cara sendiri

Rozuan Ismail said...

@Izamir Ridzwan

sama2 IR.good luck nanti

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim

sama2 ps

Rozuan Ismail said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir

setuju ngan hakimi.IR sangat low profile

Rozuan Ismail said...

@zacky ~786~

sabar ye zacky.nannti ada turn zacky

apik pehe said...

hehe..ramainyer angkatan pollower diorang

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

ramai kan.apik pon apa kurangnya

Syafiq Rosli said...

wah..bgus2..usaha murni ni..

Rozuan Ismail said...

@Izamir Ridzwan

terima kasih IR kerana beri sokongan

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim

sama2 ps.all the best!

miszlullaby said...

pemes izamir ridzwan neyh..salu tgk gamba lebah tu ^__^

Rozuan Ismail said...

@miszlullaby skang ni dah x de dh gmbr lebah tuh.huhu

miszlullaby said...

@Rozuan Ismailbile dah pemes,header lebah pun kne lah tukar ye tak.nnti pakcik da pemes pon,pakcik tukar header.hihi

Akid azami said...

cool!! :D

Rozuan Ismail said...

@Akid azami TQ