Saturday, May 14, 2011

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 5 & 6


Alhamdulillah.blogspot mula kembali normal.
teringat hutang blog review yang masih belum disettlekan.
kalau sebelum ini,pak cek dah review
blog yang mendapat tempat ke 7,8,9 &10
hari ni pak cek akan review lagi 2 blog
iaitu tempat ke 5 & 6

kalau sebelum ni untuk tempat ke 9 &10
adalah dua anak dara
boleh klik link di bawah ini 


dan tempat ke 7 & 8
adalah dua anak teruna
boleh klik link di bawah ini

kali ini adalah 2 orang
yang wan dah anggap macam kakak sendiri.
sangat baik hati dan layan wan dah macam adik.

tempat ke 5
Akak Wan
  untuk cerita lanjut,boleh klik header kat atas ni ye

-nama sebenar akak wan ni ialah Wan Hafisah
-sudah berumah tangga dan ada seorang anak pompuan yang comel sangat,Acha
-Follower terkini ialah 164 orang.
-Akak ni ada bisnes taw,berniaga kain secara online
-sebut je kain apa semuanya ada.
-akak wan ni pandai canting batik taw,maklumlah,akak ni orang Kelantan 
-blog simple,widget tak banyak.memang best.
-nak tengok wajah akak yang comel lote ni,jap eyk,wan selongkar jap.

 inilah akak wan.

yang ni gambar Acha Comel @ nama sebenar Delisha Hani

nak kenal mereka?jom follow blog mereka ye.


tempat ke 6

akak Qaseh
 cantik kan header dia?

untuk kenal dia,jom klik header di atas ye.

-akak ni adalah seorang cikgu sekolah.
-bilangan follower terkini adalah 525 orang.
-akak ni memang selalu komen blog pak cek
-wan pon suka singgah blog dia sebab blog dia simple,cantik
-font tulisan yang dia gunakan sangat senang dibaca dan pak cek suka.
-template dia adalah colour pink dan dapat tunjukkan kelembutan dia
-kesempatan ini,nak ucap Selamat Hari Guru buat akak Qaseh

jom follow blog akak Qaseh ni ye.

p/s jutaan terima kasih kepada 2 akak ni
sebab support pak cek dalam dunia blog ni.
terima kasih banyak-banyak.

13 comments :

azzey said...

seronok rasanya bl blog dh kembali okay. byk benda leh dibuat...:)

..gugu.. said...

bila lah pak cek nk review blog kte eh...

hehehe untunglah mereka ..... ;p

..gugu.. said...

heheh ok2

nak buat jugak lah list pengomen yg kat side bar tuh..

boleh hargai pengomen tegar an..
err tp cmne ek? heheh

aliarosli said...

nape takde? nape nape?

saya lah pengomen setia tapi segan nak muncul diri dekat list pengomen tue

cuba letak top 10dari belakang, mesti ada namaku disitu

hahhahha

IMANSHAH said...

anda memang menyayangi follower dan pengomen anda

Rozuan Ismail said...

@azzey

betul tuh.boleh sy settle blog review ni

Rozuan Ismail said...

@..gugu..

dah ajar kan.huhu.all the best.kalau komen blog wan byk,dpt lah review

Rozuan Ismail said...

@aliarosli

x de plak widget 10 dari belakang.huhu

Pembawa_Wacana said...

A'ah.....Selising... Matrik N9 la dulu.....:)

.m y z. said...

comelnya header blog qasehraihan! :D

Rozuan Ismail said...

@.m y z.
setuju =)

Achahani said...

Sayang Wan :)

Comel pulak tu gmbar yg diambilnya.

Hihihih..

Rozuan Ismail said...

@Achahani
huhu.malu2.hik hik