Sunday, May 15, 2011

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 3 & 4


Alhamdulillah
sesi segmen blog review diteruskan
kalau sebelum ni dah review tempat ke 5 - 10
hari ni giliran tempat ke 3 & 4
ok.sebelum itu,
untuk melihat blog review sebelum ini,
boleh klik link-link di bawah ini.

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 5 & 6

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 7 & 8

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 9 &10 

 tempat ke 3 

Zacky786 

http://zacky786.blogspot.com/

 untuk lebih lanjut,klik header dia k

-ini memang sahabat baik wan dalam dunia blog

-follower sekarang ialah 550 orang

-sori.dia dah berpunya.haha.awek dia juga seorang blogger.nak tahu siapa?tanya tuan badan 

-masih lagi seorang pelajar UniKL Miat dalam bidang Aeroplane maintainance.

-blog dia simple,widget tak banyak,senang dibaca.

-merupakan peminat tegar Liverpool.huhu


tempat ke 4

Acu

  
untuk cerita lanjut,boleh klik header ya.

-ini merupakan senior wan di UKM
-sudah tamat pengajian dalam bidang biologi (genetik)
-sekarang ni tengah praktikal
-InsyaAllah akan grad tahun ni.huhu.
-sangat peramah dan baik hati,walau tegas kadang-kadang
-untuk blog dia,suka sebab simple


-bilangan follower sekarang ialah 177 orang.
-entri dia pon best dan template dia sangat suka tengok.
-jom terjah blog dia k
-sudah berpunya?tanya tuan badan k.

p/s
InsyaAllah lagi satu entri untuk review.
untuk juara dan naib juara.
nantikan.

 

16 comments :

nmirmo said...

waaaaaaaa....tira plak tempat ke berapa??? wahhh..tempat pertama kot...kikiki.....mesti best kan dapat wat entry...wa...xde idea mehhh..sob3.... =P .. tahniah pada yang menang! hee~ ^_^

cucu umie said...

tahniah bt mereka.. dalam dunia maya pon kite boleh jumpa shbat yg baik bukan?? huhu

sarah-najwan said...

wah..bagus weh..kalu komen banyok..bole direview...hehe

akak baghu stat komen ni.hehe

Rozuan Ismail said...

@nmirmo

amboi,suka ye bf kena review.huhu

Rozuan Ismail said...

@cucu umie
kadang2 kawan kat alam maya ni lebih baik.betol kan

Rozuan Ismail said...

@sarah-najwan

komen byk2 kak.len kali wan review.

Kalamhati said...

whaaa..kena komen byk2 ni..hehhe

nmirmo said...

shhh...ape ni uncle..adehhhh....senyap2 sudah...hahahaha... =P uncle biol a....erkk?? oppsss...uncle biola...hee~^_^

Rozuan Ismail said...

@nmirmo
haha.ops sori.terlepas cakap plak.haha

Rozuan Ismail said...

@Kalamhati
kome jgn tak komen ye

apik pehe said...

hehe..sedap dia duk review..
nanti la abis psm..apik nk bw laju2

Rozuan Ismail said...

@apik pehe
cepatlah siapkan psm tu.boleh kita bw laju2 sama-sama =)

zacky ~786~ said...

err..

aCu said...

hahahaha. wanje! thanx! cika baru pasan cika ade dalam list. hahaha. tengkiw2. moga trus jadi blogger yg sukses. dah pemes nnti jgn lupa cika ok ? ;)

Rozuan Ismail said...

@aCuchika.all the best praktikal tuh!

Sharidawati Shahrudin said...

alololo.. rajinnya dia.. good job wan !!!!