Monday, May 16, 2011

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR PAK CEK BIOLA : JUARA DAN TEMPAT KE 2


Mesti ramai yang tertunggu kan
siapa yang paling banyak komen blog wan
nak tahu siapa?
sabar ye..
haha.tak de kaitan.iklan jap.huhu

ok.sebelum kita umumkan.
jom kita tengok link blog review tempat ke 3-10

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 3 & 4 

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 5 & 6 

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 7 & 8 

BLOG REVIEW PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA : TEMPAT KE 9 & 10

 

tempat pertama

White Cappucinol

  untuk lebih lanjut,boleh klik header
-sebelum tu nak ucap selamat hari Guru buat White Cappucinol 
-akak ni seorang guru taw.
-sebanyak 57 komen untuk buat dia layak jadi pemenang.
-follower terkini- 386 orang
-entri yang best dan blog yang simple.
-memang tak pening nak baca sebab tulisan ok.
-x de nak komen apa-apa
-harap korang boleh follow blog ni.akak ni suka komen kalau tak busy la.


tempat ke 2

Apik Pehe

untuk cerita lanjut,klik header kat atas ni ye!
-tengok pada nama sudah tahu yang apik ni orang Kelantan
-kawan baik wan dalam dunia blog
-merupakan pelajar semester akhir Universiti Malaysia Pahang dalam Degree Software Engineering
-kalau bab software komputer ni tanya dia la,memang terror habis.huhu
-dah berpunya ok.sori not available.haha.
-follower terkini- 1247 orang
--suka header dia sangat kreatif.
-blog yang simple dan entri yang best wlaau simple.
-suka guna gambar yang dilukis sendiri di komputer.kreatif kan!
-sekarang ni busy sikit,dia tengah wat projek akhir program sarjana muda
-Pada semua,dia sangat baik,dan tak rugi terjah blog dia.

p/s jangan lupa terjah blog mereka berdua
tahniah pada mereka jadi top 2 k
jangan lupa terjah lagi 8 blog k!
Alhamdulillah.dah settle blog review 
untuk top 10 pengkomen tegar blog Pak Cek biola.
Terima kasih semua!

24 comments :

anamizu said...

wahhh apik nombor 2!!!

nmirmo said...

wallawey...hehehe...TERBAIK~...hehehe....tahniah wat dorang...wink2... ;)

p/s :: nk bw blog lain plak..tataaaaa.. =)

abutalib said...

Tahniah kepada pengkomen-pengkomen tegar bloh pak cek biola

apik pehe said...

hehe...mekasih wan..
baru jer lepas bangun nih..petang tadi tido smpai tak ingat dunia..hehehe...

Rozuan Ismail said...

@anamizu
tahniah apik =)

Rozuan Ismail said...

@nmirmo jom terjah blog diorg k =)

Rozuan Ismail said...

@abutalib
sama2 =)

Rozuan Ismail said...

@apik pehe
haha.amboi top up tido ye.huhu =)

Syafiq Rosli said...

wah rajin eh review

whitecappuccino said...

tima kasih untuk review ni wan..seronoknya!!tahniah juga buat yang lain2 :)

Rozuan Ismail said...

@Syafiq Rosli utk follower.x pe =)

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino ari ni wan wat 2 review untuk aka.x pelah sempena hari guru =)

apik pehe said...

hehe..bese la..3 ari tak tido..ni ngantok lagi nih,,hehehe

Rozuan Ismail said...

@apik pehe tido la sepuas hati ye huhu =)

..gugu.. said...

untunglah owg tu ade pengomen tegar an..

heheh kte dah ade winner utk contest mengarut tu..
http://akudanchenta.blogspot.com/2011/05/contest-gambar-desktop-lappy-muktamad.html

velasrizal said...

taHNIAH kpd semua pemenang!

Rozuan Ismail said...

@..gugu.. ingtkn gugu nak cakap mcm ari tuh,bertuah la dia ad facebook.. =)

Rozuan Ismail said...

@velasrizal thanks komen =)

shandye. said...

maybe its just me, tp aku macam perasan mmg byk betul blogger perempuan yg follow n comment blog ko. mengapa eh?

hehehe....

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

dua2 besa komen kat blog aku..hehe


apik tu dio ada ore lidi..comel2 ore lidi dio.. =D

Budak Botak said...

he3, tahniah kepada semua pemenang...

Entry terbaru -> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Komen Pertama... (",)

Rozuan Ismail said...

@shandye. entahlah.rasa macam balance je laki pompuan.huhu

Rozuan Ismail said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir
setuju.org lidi dia memang smart.nama pon budak software engineering =)

Rozuan Ismail said...

@Budak Botak time kasih budak botak sebab komen =)