Monday, May 23, 2011

BLOG REVIEW SEGMEN | AKU DAN ALAT MUZIKKU (2)


Alhamdulillah.blog review untuk segmen aku dan alat muzikku akan diteruskan.setakat ini ada 6 penyertaan.3 sudah direview dan tinggal lagi 3.

Pada kawan-kawan yang tak sempat join,anda masih lagi berpeluang untuk join,kerana tarikh tutup segmen ini adalah malam esok iaitu 24/5/2011 jam 11.59 malam.untuk join segmen ini,terus klik link dibawah ini



Kalau sebelum ini sudah 3 blog sudah direview,kali ini 3 blog pula akan menyusul.Sebelum wan review 3 blog untuk kali ini,lebih elok kalau kita berkunjung ke blog review yang sebelum ni.boleh klik link di bawah ini.

BLOG REVIEW SEGMEN | AKU DAN ALAT MUZIKKU

 

1)LUTFI SYAFIQ



Nama blogger ini adalah Lutfi Syafiq. mempunyai sebuah gitar kapok yang dibeli dengan harga RM90.Teringin memiliki sebuah gitar lepas melihat video di youtube.Walaupun sudah 2 tahun memiliki gitaar,namun lutfi masih tidak dapat bermain gitar.pelik bukan?

Lutfi pernah cuba untuk belajar gitar daripada membernya Namun,dia merasakan yang dia tidak punya bakat.Untuk cerita lebih lanjut boleh kita ke blog dia.Jangan lupa terjah header dekat atas tu.Good Luck to Lutfi Syafiq! wan tahu anda teringin nak main gitar!



2) Zacky

http://zacky786.blogspot.com/2011/05/segmen-aku-dan-alat-muzikku.html


Zacky merupakan sahabat baik wan.Dia juga smaa macam wan kepala muzik.hoho. mula meminati gitar pada usia 14 tahun. Namun waktu itu dia masih tidak punya gitar sendiri.

Atas minat,dia sanggup membeli sebuah gitar sendiri untuk memudahkan dia belajar gitar hasil daripada duit simpanan setelah bergelar mahasiswa.Akhirnya pada September 2009,da berjaya memiliki sebuah gitar.

Tidak peduli dengan tohmahan orang lain,dia meneruskan niatnya.Teringin untuk memasuki kelas muzik sewaktu dia mempunyai kerjaya nanti All the best to Zacky,,nice photos!! Jom terjah blog dia dengan klik header k!



3) jj-jhawerangers

http://jj-jhawerangers.blogspot.com/2011/05/segmen-aku-dan-alat-muzikku.html


merupakan kawan baru wan dalam dunia blog.mempunyai satu gitar kapok dan baru belajar selama satu setengah tahun.Pada mulanya sekadar main-main,namun akhirnya berminat untuk bermain gitar.

membeli gitar ini disebuah kedai di Kuala Terengganu.Blogger ini malu untuk meletakkan video atas alasan peribadi .Harap Maaf dan kepada semua jom terjah blog dia dengan klik header untuk melihat fotonya bermain gitar dan mengenali blogger ini.Selamat maju jaya!!


Blog review ini akan bersambung sekiranya ada penyertaan baru..

17 comments :

nelly said...

terjah mereka !

GeminiGurlz said...

lufti! xtaw pulak kau ade gitar..hehe

waN Mohd Salim said...

perghhhhhhhh dahsyat no 1

jaya jr said...

haha,terima kasih wan..selamat maju jaya jugak dalam bloggersphere =)

アヌム ちゃん said...

semua suka gitar nampaknye.huhu

zacky ~786~ said...

haha.. semua gitar..

thnks wan.. :)

Rozuan Ismail said...

@nelly jom terjah mereka =)

Rozuan Ismail said...

@GeminiGurlz dia ada je.huhu =)

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim semua contestant hebat2

Rozuan Ismail said...

@jaya jr TQ jaya JR

Rozuan Ismail said...

@アヌム ちゃん x de sorg pon nak jadi geng wan.hoho

Rozuan Ismail said...

@zacky ~786~ TQ zacky join=)

b a m b a m ' s said...

syoknyaaa..

CB dulu kan..budak2 laki buat citer kat cikgu praktikal time skolah menengah..dorang ckp CB pndai main gitar..wakakkaka..mengong betol budak2 nie.. :P

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s kalau wan,wan bangga kot.,haha

LUTFI SYAFIQ said...

nelly: beatrice kong? wau, u're my classmate right?? hehhe...

thx for the review!

guitar jer la yg mampu..
kang beli drum xde tempat lak nak letak kt umah ni.. hehehe ;)

Rozuan Ismail said...

@LUTFI SYAFIQ macam jejak kasih la plak kat sini

GeminiGurlz said...

@LUTFI SYAFIQ hahaha... classmate kau la....