Sunday, May 15, 2011

BLOGLIST ITIK KUNING



hye.selamat pagi.
kali ni nak join bloglist kawan baru.
iaitu itik Digi kuning.

jom kita terjah syarat-syarat dia.

1)buat entry tajuk : BLOGLIST ITIK KUNING (Done!)

2)letak header itik kuning dan link kan ke entri (Done!)
nampak kat atas tuh,kalau nak join,klik je header tu k.

3)bagitahu kategori anda(Done!)
aku jenis yang sentiasa update entri
jadi aku pilih kategori A:untuk blogger kerap update(lebih 1 entry sehari) 

4)follow blog itik kuning dan like page Itik kuning (Done!)

5)Cari gambar itik kuning yang paling kiut miut dan tampal pada entry (Done!)
sesiapa yang dapat cari gambar itik kuning yang kiut miut ,blognya akan direview.

comel kan?huhu.

6)Tag 2 orang(Done!)

Tarikh tutup: ikut selera tuan blog!

p/s jomlah join!