Thursday, May 5, 2011

BUDAK SEKOLAH MAKIN SANGAP KE?


Entri ni bukan aku buat suka-suka
berlaku dekat aku tadi.

serius aku tak faham.
kenapa budak sekolah sekarang ni?
tak kiralah laki ke pompuan,
sangap sangat ke nak main.
aku tak kata semua,kalau korang budak sekolah,
perangai korang elok,abaikan apa yang aku cakap.
aku cakap tentang budak yang perangai tah apa-apa ni.



tadi,aku tunggu bas dekat Bandar Kajang,
untuk pulang ke UKM.
waktu tengah tunggu,datang 2 budak perempuan.
rasanya sekolah menengah
jika dilihat dari fizikalnya,dan ko faham2 je lah.

mula-mula dia ok.
lepas tuh tibe-tibe makin rapat dengan aku.
siap-siap gurau-gurau lagi.
gedik-gedik manja lah konon.
naik termuntah aku tengok.dah macam lesbian pon ada.


yang tak boleh blah,yang sorang budak pompuan tuh,
pergi tolak sorang budak pompuan lain bagi kena aku
serius kalau kena aku,aku elak bagi jatuh je.
jangan harap nak tolong pegang
geli.jijik.menyampah.

sekadar gambar hiasan..

kenapa budak zaman sekarang ni eyk?
sangap sangat nak main ke?
kalau tak tahan sangat kahwin je lah.
buat malu orang tengok je lah
orang lain pon perasan kegedikan dua budak ni.
yang paling tak boleh blah,ada budak laki tunjuk isyarat lucah kat diorang
diorang balas balik tunjuk benda sama
pergh.berani budak sekarang ni

p/s jagalah anak-anak elok2.jangan bagi rosak.

50 comments :

KyêrulL said...

sekarang ni budak2 mmg dh teruk lah.. sbb terdedah dgn dunia luar byk sgt..

Aimifiqa said...

agakla. skang ni mcm2 kes psal budak2 ni. tak kire la skola rendah ke menengah. takde sivik lgsung. padehal dyorg blaja sivik je. hee.

ASaDa RyutaRo said...

jenis tak hormat orang lain ni yang payah. tau nak suka sendiri je.. nak di tarik telinga anak orang. huh..

akan merasa jugak cmna rasa orang tak hormat kat dia. tunggu je lah.. hope berubah lah dia lepas tu.

J.Syazwana said...

sabar je lah. bese lah tu budak2 sekolah zaman sekarang. huhu

sayanakhiburan said...

hahaha... budak2 la... memang kuat diorang punya sangap... tak kira lelaki ke pompuan... sama ja... huhuhu

Noor Aqillah Majid =) said...

aishhh -,-'' hopefully anak2 dare luar sane , termasuk diri sendiri nii,, behave themselves,

ayied farid said...

wan : ko ok x? jage diri baik2..jangan kena rogol..bahaya zaman sekarang ni...hehehe..(gurau2 je) :)

Rozuan Ismail said...

@KyêrulL

byk sangat pengaruh ni

Rozuan Ismail said...

@Aimifiqa

mcm x de effect je belajar sivik

Rozuan Ismail said...

@ASaDa RyutaRo

setuju dgn pendapat kamu.

Rozuan Ismail said...

@J.Syazwana

alamak,ada yang terasa ke?maaf.

Rozuan Ismail said...

@sayanakhiburan

kenapalah diorang cepat sangap ye?

apik pehe said...

mak aih..tu kalo aku dah sound teruk2 dah tuh

Rozuan Ismail said...

@Noor Aqillah Majid =)

betul tuh aqillah,behave ourselves

Rozuan Ismail said...

@ayied farid

sentap statement u farid.i ok je.takut u kena rogol.haha

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

nasib baik wan sabar je tadi.meluat rasanya.

peep said...

trok gile.. aku dok kt bbb tp x pernah lagi a tgk budak sklh camtu.. tp mungkin sbb dulu ak pon sklh maahad so x jupe a spisis gitu..

Rozuan Ismail said...

@peep

oo.duk BBB jugak ke

Mohd Ridhuan said...

budak sekarang memang menjadi2...
terlebih dos...

kyo_9 said...

huhu..
baru kene main2 tolak sket ingat dah gatal? haha~
biasa la kot bdk2 skola..
saje jer nk main2 ngan bro..
lol

Pezol Stylez said...

eeeee....ade jgk ek...ko sound je skali bro....bio pdn muker dia

b a m b a m ' s said...

humangaihhhh.. makin x senonoh budak2 nie..

moga dijauhkan dari CB..huhuuh..aminnnnn~

Rozuan Ismail said...

@Mohd Ridhuan

dos gapo tuh?hehe

Rozuan Ismail said...

@Pezol Stylez

aq sabar je tadi,kalau tak memang kena sound

Rozuan Ismail said...

@kyo_9
x leh ajar budak skang ni.kalau tak kawal,makin menjadi

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s

CB jgn jadi mcm tuh taw

Puteri Iqa Izyan said...

bdk2 skang mmg cmtuh.. bajet jer =.=

anamizu said...

aah memang menyampah perangai bebudak skolah zaman skrg..
ramai sgt yg mcm hampeh~~

whitecappuccino said...

Tak tau la apa ada dalam kepala mereka sebenarnya.

Rozuan Ismail said...

@Puteri Iqa Izyan

sama2 kita doakan yg terbaik ye

Rozuan Ismail said...

@anamizu

sabar je la eyk.kita bg sokongan moral dekat mereka

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

mereka mahukan kebebasan tapi mereka sudah melampau

miss.Addin said...

beraninya budak budak tu , huhu

Rozuan Ismail said...

@miss.Addin
budak sekarang ni biasalah

cik yaya said...

masyaALLAH, asal la buruk sangt fiil bebudak skrg..
susah juga kal0 jnis yg matang awal sngt, ngengada semacam jer..
asal ang xsnap pic dy0rang, then ltak bsar2 kt n3 hang

apik pehe said...

hahaha..comel dop wan?

awEEN said...

budak2 sekarang ni terdedah sgt dengan macam2..tu yang budak2 sekarang ni advance sangat dr zaman kte kecik2 dlu kan pak cik..

Rozuan Ismail said...

@cik yaya

x boleh aibkan orang cik yana. sabar je lah k

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

x berkenan langsung.x smpt nk tgk muka.meluat.

Rozuan Ismail said...

@awEEN

dunia dah maju,diorang pon dah maju jugak

Achahani said...

Kalau mcm tu, akak pun nk tolak je budak2 tu. Bukannya kejam, tp apsal dorg gedik sgt?

Eh, kot2 Wan jambu sgt kot aritu?

Hikhihk..

Rozuan Ismail said...

@Achahani

haha.jambu celah mananya akak

cik yaya said...

hahhahaah
okeyhh2, yaya sabar..

dr.fatin.to.be~ said...

pergh!!! gangguan sexual tu wan! menggong la budak2 sekarang ni,hu

Rozuan Ismail said...

@cik yaya

tgh sabar le ni cik yaya

Rozuan Ismail said...

@dr.fatin.to.be~

itulah tak padan ngan kecik nak ngorat yg besar.

.m y z. said...

masya Allah budak sekarang mmg dah teruk.

dhilla nazli said...

pak cek biola ni hot sgt.. sb tu dorg na ngorat.. ahahahah =P

Rozuan Ismail said...

@.m y z.

sabar je la kan

Rozuan Ismail said...

@dhilla nazli

haha..mana ada hot,biase je