Tuesday, May 24, 2011

EDISI BALIK KAMPUNG | SERONOK GILA


Alhamdulillah.pagi tadi sudah beli tiket kereta api.Malam esok balik kampung.o yeah!


 rindu kat kampung =)


Wan memang kurang sikit kalau naik bas.lagi suka naik kereta api sebab tak bosan.Dalam train,boleh jalan-jalan,pergi kafe, nak solat pon senang =)


Esok pukul 9 malam naik train dekat Kajang dan sampai ke kelantan dalam pukul 8 pagi hari khamis.Agak lama tapi seronok =). Rindu tol nak jumpa mak ayah.Last balik pon masa cuti raya cina hari tu,bulan 2 kalau tak silap.dah 3 bulan tak balik.


 masakan ibu tetap dihati =)




Memang rindu dengan masakan ibu,ye lah duk asrama ni makan kena saving je.nak ambik yang mahal-mahal takut duit tak cukup.balik rumah ni memang nak ternak lemak habis-habisan,biar gemuk.haha.lagipun balik kejap je.Isnin malam datang UKM balik,juga naik train.




Maknanya mulai malam esok memang blog tak akan updatelah sehingga hari selasa pagi. Jadi,kalau rasa wan tak update tuh,janganlah risau ye.bukan dah fed up nak berblog,cuma nak luang lebih masa dengan keluarga.Harap Nuffnang ambik perhatian ye.Bagilah saya BE.haha.tetiba promote =)


 harap encik Nuffnang bagi BE masa wan tak update nanti =)





Disebabkan esok ada kelas dari pagi sampai ke petang , dan sibuk nak berkemas baju nak bawa balik,mungkin tak sempat nak update blog.Doakan wan selamat sampai ke kelantan =)
Pada yang tak balik tuh,jangan sedih-sedih k.teruskan perjuangan =).


MALAM NI TEPAT PUKUL 11.59 MALAM AKAN TUTUP SEGMEN AKU DAN ALAT MUZIKKU. UNTUK SESIAPA YANG BELUM JOIN,MASIH ADA MASA.TQ.


32 comments :

waN Mohd Salim said...

ceittttt aku dah balik indon ko baru kelik kelate .. memang x best tol

anamizu said...

wahh jauhnye kelantan eh??
hati2 eh wan ^__^

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim X de rezeki nak jumpa ps =(

Rozuan Ismail said...

@anamizu jauh jugak la =) tq.

cucu umie said...

semoga selamat sampai wan.. lama gak xblik kg tu 3buln gitu..

Puteri Iqa Izyan said...

selamat balik kampung ^_^

time nilah nk mkn masakan ibu sepuasnya =))

Amirah Adnan said...

selamat balik kg!

mira ore kelate jugok :)

..gugu.. said...

kte pon nk blk kg jumaat nih..

lahh owg klate ke?? kt area ne tuh?

Rozuan Ismail said...

@cucu umie memang lama.huhu.dah rindu ni.hehe

Rozuan Ismail said...

@Puteri Iqa Izyan bwtul tuh.time ni lah nak makan best2

Rozuan Ismail said...

@Amirah Adnan oom ira oghe klate jugak rupanya =)

Rozuan Ismail said...

@..gugu.. gugu org klate ke?huhu. org tnh merah

Athirah Liyana said...

dh lama tak naik train dr tapah ke perlis wlwpn ramai org siamm~ hahaha

KiD said...

wan: selamat berangkat dan selamat kembali yea.. kirim salam orang tua.. :) happy holiday!!!

Mohd Ridhuan said...

xpernah merasa ag...
kelik klate nge kereta api...
kene meraso jugak ni...
ade rezeki naik kereta api...
rasai pengalaman...
huhuuhuh

Rozuan Ismail said...

@Athirah Liyana erk.train ke utara ramai orang siam ke.huhu

Rozuan Ismail said...

@KiD TQ kid,insyaAllah wan sampaikan.

Rozuan Ismail said...

@Mohd Ridhuan jom lah try.best.huhu =)

miss.Addin said...

take care :)

selamat meluangkan masa bersama keluarga ! (:

Mama Kembar 3 said...

selamat balik kampung. enjoy your trip & selamat menternak lemak hehe ;-)

iPai said...

tak pernah nak jumpa surau dalam train ... walaupun dah jalan dari hujung gerabak ke hujung gerabak .. haddoi ..

Sunah Mohammad said...

wahhh~ nak balik dah kee...elok2 ye balik umah tuu..

Rozuan Ismail said...

@miss.Addin TQ.take care too =)

Rozuan Ismail said...

@Mama Kembar 3 TQ mama.tak sabar nak ternak lemak.huhu

Rozuan Ismail said...

@iPai
ye ke.huhu.wan selalu je jumpa =)

Rozuan Ismail said...

@Sunah Mohammad TQ =)

Nour Akmal said...

bestnya..tak pernah nak train jauh2 mcm tu..
tak tau rsenya mcm ne..tp tgk wan ckp mcm best je kan..=)

Penulis Bogel (the naked writer) said...

dalam tren boleh isap rokok sambil tengok view jamban rumah org

Rozuan Ismail said...

@Nour Akmal bestlah naek train..sape kata x best..lagi jauh lagi best

Rozuan Ismail said...

@Penulis Bogel (the naked writer) haha.itu je keje ko ye.huhu

Achahani said...

aduhaaaiiii wan, syoknya naik train!!!


Akak nk jugak naik train, tp memandangkan di hati terasa malas nak suh org amik dkt Pasir Mas, terpaksala naik keta jugakkkk..


Hihihih..

Akak duk Bachok, so jauh jugakler ye..

Rozuan Ismail said...

@Achahani best taw akak naek train.hoho