Thursday, May 12, 2011

Jom Join Rm30 Topup Giveaway Oleh Budak Botak

Kung Fu Panda 2 bakal menerjah wayang 26 Mei ini
untuk berita lanjut,sila klik gambar di atas

*****************************************************************

Selamat pagi.
entri ke dua untuk hari ini.
Hari ni Budak Botak berbesar hati nak bagi top up free
seronok memang tak terkira.
bukan senang nak dapat top up free kan.
manalah tahu rezeki kita kan nanti.
sekarang ni masa nak review blog Budak Botak.
ini adalah header blog Budak botak yang ceria dan berwarna-warni.
-Budak Botak masih gunakan Nuffnang sebagai syarikat pengiklanan di blog dia.
-template berwarna biru,menambahkan lagi minat pak cek yang minat biru.
-follower yang terkini ialah 1648
-entri yang banyak memberi input berguna dan bermanfaat.
-try korang ke link ini,boleh tengok trafik blog dia tiap hari,banyak kan.
rasanya itu je kot.tak banyak untuk dikomen
cuma,saya mahukan blog budak botak kelihatan
seperti satu blog profesional satu hari nanti
Amin.

pak cek tak mahu tag sesiapa
pada yang ikhlas nak join
mahu top up free,jom klik header kat atas ye.

8 comments :

cucu umie said...

wah, jom tgok kunfu panda same2..lalal incya-Allah ade mase nty ayie join yeah..

Rozuan Ismail said...

jom la tgk.huhu.

FasiHaH SupiaN said...

budak botak..yup, hari2 pi blog dia.......huhu

Rozuan Ismail said...

@FasiHaH SupiaN

sudah tentu terjah.blog best pulak

nmirmo said...

baik pakcik!!! wee~...nnti tira join...bukan mata duitan..cuma nak buat jugak entry ari ni...hahaha... =P

Rozuan Ismail said...

@nmirmo

hehe.tira,kawan yang baik.huhu.

whitecappuccino said...

header dia..cute

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

comel kan.macam budak2