Tuesday, May 10, 2011

KEPUTUSAN SEGMEN PENGKOMEN TEGAR BLOG PAK CEK BIOLA


Alhamdulillah.
setelah seminggu pak cek buat semakan.
untuk melihat siapakah sebenarnya pengkomen tegar
blog pak cek biola.
korang jangan risau ye,bila lihat dekat widget 
sekejap komen korang banyak,
sekejap komen korang sedikit
dia memang akan berubah mengikut masa.
Jadi,ini adalah rekod tertinggi
untuk blogger yang komen blog pak cek biola
seperti dijanjikan,top 10 akan direview blog mereka.
tapi bukan untuk entri kali ini.
tapi untuk the next entry.
kali ini sekadar umumkan siapakah mereka yang menang?
1)White Capuccino - 57

2)Apik Pehe - 52

3)Zacky786 - 51

4)Acu - 51

5)Achahani + Wan Hafisah's Collection - 49

6)Qaseh Raihan - 43

7)Izamir Ridzwan - 40

8)Wan Mohd Salim - 36

9)Bambam's - 36

10)Aween - 30 
 
secara umumnya,ada 4 blogger lelaki dan 6 blogger perempuan.
kesimpulannya,blog pak cek ni balance dari segi visitor
blogger lelaki dan perempuan.
 
Tahniah pada yang berjaya.
pada yang kurang berjaya,boleh usaha lagi,masih banyak peluang k
nanti pak cek buat lagi segmen ni k.
 
P/s pada yang juara top 10,nantikan next entri blog review blog anda. 

20 comments :

NUR said...

wah.. beruntung mereka ni.. bila nak riviu blog nur ni?

b a m b a m ' s said...

fuuhhhh~! lg ckit terkeluar carta tuh!hehehehe

J.Syazwana said...

tahniah kepada yang berjaya :P

Rozuan Ismail said...

@NUR

alamak.kan nur dah kuar carta.huhu

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s

nasib baik kan.

waN Mohd Salim said...

hahahha masok erk ps .. ty pakcek biola

d_LA said...

mana aci nama dla xde..hehe...tahniah kat dorang sume^^

Shafiq said...

Tahniah kepada semua. :-)

Abang Zam said...

asal aku takde!

HAHAHAHA

awEEN said...

hoyeahhh i am listed..ngam ngam hoo no 10 hehehe..thanks pak cik!!!

Rozuan Ismail said...

@J.Syazwana

lain kali join taw

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim

nasib baik tersenarai,kalau x siap ps

Rozuan Ismail said...

@d_LA

dla kena la selalu komen,baru ada.

Rozuan Ismail said...

@Abang Zam

abg zam jrg dtg.tu yg x de tuh.

Rozuan Ismail said...

@awEEN

kan aween,tersenarai jugak.huhu

apik pehe said...

hehe..sempat jugok naik

whitecappuccino said...

tahniah n tq! :)

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

no 2 tu apik

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

tahniah wc

zacky ~786~ said...

yeah .. den tersenarai .~