Thursday, May 5, 2011

LATEST RANKING PENGKOMEN TEGAR | CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!


Ingat lagi tak tentang entri ni

aku akan review blog yang menjadi pengkomen tegar
dah start dari 2/5 hari tuh dan sehingga 8/5
masih ada 3 hari lagi untuk korang berebut
dapatkan top 10 pengkomen tegar blog aku.

kat sini nak tunjukkan update terbaru 
15 blog yang tersenarai untuk top 10 pengkomen tegar.
maknanya setakat ini 5 akan disingkirkan.
bagi yang belum tersenarai,jangan risau.
masih ada peluang lagi 3 hari untuk mengejar mereka.
caranya,komen pada setiap entri aku.
dan juga komen pada entri yang lama.

LATEST UPDATE : MENGIKUT RANKING

1) White Capuccino - 57 

2)Acu - 47

3)Zacky786 - 46

4)Qaseh Raihan - 43




8)bambam's - 32

9)shafiq - 29

10)Shukri - 29

11)nelly - 27

12)aween - 23

13) nur - 23




cepat-cepat.anda masih punya 3 hari lagi untuk mengejar mereka
All the Best!!

27 comments :

Achahani said...

Hihiii.
dah jatuh rank ke 5.
akibat jarang online skrg. hahaha..

Rozuan Ismail said...

@Achahani

still top 10.saya nak akan no 1

nelly said...

jauh beza tu ~

Rozuan Ismail said...

@nelly

boleh je kear.at least top 10

nelly said...

hoho ~
nom 11
hahaha
ni nk kena komen bnyk2 ni ~hehhe

zacky ~786~ said...

maksud yer.~ top ten akan di riview oleh wan la ekk.. waaa ^_^ nampak sinar harapan di situ.. hehee :)

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha. last tuhhhhh ^_^

awEEN said...

alamak..xmasuk dalam top ten pon tu...3 hari lagi?? ayak..bergelut dengan exam..huhu...

nur said...

Wah Ada juga Nama kat sini.. Tq

apik pehe said...

hehe..malam kang aku serbu setiap entri wan...hehe..skang ni nk pi pasar malam jap

Rozuan Ismail said...

@nelly

komen byk2 ye nelly..bg top 10

Rozuan Ismail said...

@zacky ~786~

haha..zacky..good luck.dpt top 10 wan review k

Rozuan Ismail said...

@Puteri Iqa Izyan

huhu..sempat lg kejar tuh

Rozuan Ismail said...

@awEEN

ada masa lapang,komen lah kejap.

Rozuan Ismail said...

@nur

haah.teruskan komen,bg naik lawan yg first

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

nak order nasi ayam ye.hehe,kat sini esok pasar malam.huhu

whitecappuccino said...

eh! top ranking lagi ni :)

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

huhu..maintainkan je

b a m b a m ' s said...

huishhh..semput nak kejar tmpt pertama tuh! heheheheh

kat entry no 8.. tp yg updated no 9! warggghhh.. nak keluar carta dh tuhh! :D

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s

cepat kejar ye

J.Syazwana said...

memang tak dapat la ni nak kejar. kekeke :P

Rozuan Ismail said...

@J.Syazwana

sempat lagi.jom selongkar semua entri saya

aCu said...

hahahaha. tak mampu la. cika sekarang balik keje je penat. nak update blog pun tade mase. hahaha.

Rozuan Ismail said...

@aCu

x pe cika,no 2 tu pon kira ok.keje kt mana?

apik pehe said...

hahhaa..same la wan..apik tgh beli nasik ayam gak kt pasar malam..hahaha

waN Mohd Salim said...

hahaaa ni nak kejar la ni kot

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim

kejarlah ps ye