Tuesday, May 10, 2011

LENLOY-CLOSET | JENAMA BAJU UNTUK BABY COMEL


Ok.sebagai kerja sosial pak cek sebagai seorang blogger
sudah tentu pak cek akan promote 
blog yang menjual barangan secara online.

pada sesiapa sahaja yang terasa ingin pak cek 
promote barangan diorang,
boleh hubungi pakcek di duniaku_57@yahoo.com

hari ni pak cek nak promote satu brand baju baby
yang sangat comel lote
"LENLOY"
mungkin agak baru bagi semua ibu bapa.
pak cek dah tengok design baju dia.
sangat cantik dan harga amat berbaloi.

jom kita usha dulu baju-baju dia k
 yang ini adalah yang latest
kalau perasan baju dia simple dan kain dia berkualiti tinggi

 comel kan.ada bentuk lebah.siap ada cap lagi.

 yang ni sesuai untuk boy.nampak segak dan comel.suka biru!

 yang ini simple tapi nice.suka..

 yang ini sesuai untuk girl.simple.ada bunga kecil .tapi comel.

  yang ini pon tak kurang hebatnya.

sebenarnya banyak lagi design baju yang hebat-hebat
dan murah serta berbaloi.
semua ni adalah kepunyaan Puan Lin 

untuk pertanyaan lanjut,
macam cara penghantaran,harga,tempahan dan sebagainya.
boleh lawat ke blog Puan Lin iaitu Lenloy-Closet
jangan lupa klik header kat bawah ni ye


P/S Sekali lagi,jika anda ingin mempromosikan barangan anda,
sila hubungi pak cek di duniaku_57@yahoo.com

12 comments :

PUTERI NATASSIA said...

wahh comel2 baju baby nie . . :)

Achahani said...

santeknya!!

suka suka!

hihiih. blhla tu dibuat hadiah utk Acha,hihi.

Rozuan Ismail said...

@PUTERI NATASSIA

comel kan?huhu

Rozuan Ismail said...

@Achahani

acha nak ke?hehe.nanti pak cek belikan ye.

YanaMIB said...

wuii comelnya..tggu ada baby dlm prot br leh soping~ ^_^

Rozuan Ismail said...

@YanaMIB

suruh ujang aktif sikit ye kak.

awEEN said...

comey baju2 baby ni..header blogshop ni pon comey..kene terjah ni!

Halimatun Sa'adiah said...

comel tp xde baby la...

Rozuan Ismail said...

@awEEN

terjah je blog dia bg hncur.hehe

Rozuan Ismail said...

@Halimatun Sa'adiah

erm.dh khwin ke lom ni?hehe

whitecappuccino said...

baju baby memang comel2 la

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

wc nak try pakai ke