Wednesday, May 11, 2011

"mari join bloglist SMILE:)"



tema hitam putih,itulah header dia
blogger Azri Johan nama diberi.
by the way,Azri adakan segmen bloglist dia
dikenali sebagai kaki SMILE =)
haha.senyum kan sedekah.huhu.

Azri mahu pak cek komen blog dia.
1)background hitam blog buat blog azri nampak elegan.
tapi rasanya lebih elok kalau ruangan entri tu backgroud dia putih
dan bukan kelabu.sekurang-kurangnya pembaca
lebih senang untuk baca apa yang ditulis.
2)Suka dengan style blog ni.
menggunakan page untuk mengurangkan penggunaan widget.
try tengok widget pada muka depan.sedikit je kan
ini memudahkan loading dan buat ramai pembaca tidak menunggu untuk membaca entri.

rasanya itu sahaja teguran dan pujian
buat azri,maaf kalau ada terkasar bahasa.
sesiapa nak join,boleh klik header dia yg unik tuh
terikh tamat : 22/5/2011 (11.59 malam)


KEEP ON SMILING : )