Wednesday, May 4, 2011

ONANI | FAKTOR UTAMA MATI PUCUK!


Selamat malam buat semua.
malam ni nak cerita pasal isu penting.
inni bukan 18sx.tapi ini ilmu yang harus dikongsi.
tahu apa itu onani.erti kata lain melancap atau masturbate.

ok.back to topic.
antara faktor utama mati pucuk ialah onani.
dan selain dari itu ialah,menonton video lucah dan juga
melawat pusat urut yang tak bertauliah dengan perkhidmatan ekstra
yang lebih bimbang,mereka belum berkahwin
dan ada kes mengatakan berlakunya perceraian
pada malam pertama perkahwinan akibat mati pucuk



banyak kesan buruk kalau suka beronani.Antaranya
*darah keluar dari zakar sebab urat saraf terputus
*cepat klimaks
*alat kelamin kadang-kadang berfungsi atau tidak
*melakukan seks dengan isteri tetapi memerlukan bantuan lain
*yang paling parah adalah MATI PUCUK!

look!
mungkin korang rasa seronok sebab dapat puaskan nafsu
sebelum berkahwin
dapat membayangkan nikmat seks bersama sesiapa sahaja
dalam fikiran dan bayangan anda
tetapi,cuba lihat kesan jangka masa panjang
akan membuatkan bakal isteri anda menderita.

cuba anda fikirkan?
apa yang lebih penting buat anda
menginginkan kenikmatan sementara sebelum berkahwin
dan menderita selepas berkahwin?
atau merasai kenikmatan sleepas berkahwin.
tepuk dada tanya selera.


17 comments :

Abang Zam said...

onani?? ape tuh!!

Rozuan Ismail said...

haha..buat tak tahu plak ye

aboyandnick said...

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/05/stuffed-chicken-parmesan-with-spinach.html
new resepi....
jom kita mentelaah bersama...
kalu ada masa boleh cuba...
jgn lupa add kami disini and be our follower...
masukkan email pun dah boleh follow...

udin said...

haha.. bagi yg penah terjebak tu cepat2 la insaf sblm t'lmbt.. kang tak pasal2 merana seumur hidup gara2 nikmat yg sementara.. hehehe..

Rozuan Ismail said...

@aboyandnick

ok dah follow

Rozuan Ismail said...

@udin

betul tu udin.bertaubat sebelum terlambat

nelly said...

yeke ?? bahaya2 ..
nice info !

hafiz hafizol said...

wau.. insaf2 lah pak cek biola.. #tibe muahahaha.......

awEEN said...

oo..ermm..speechless hahaha...bagus jugak share info macam ni wan..xramai kan yg tau keburukan die..hehehe..

Rozuan Ismail said...

@nelly

huhu..mmg nice info

Rozuan Ismail said...

@hafiz hafizol

eyh,bukan saya lah

Rozuan Ismail said...

@awEEN

amboi,sampai x boleh cakap ke.huhu

azrijohan said...

ooooo, nani

Rozuan Ismail said...

@azrijohan

oo..pandai ye azri

pemetik bintang said...

pakcek biola , tu gambar sape?

Rozuan Ismail said...

@pemetik bintang

pinjam kat pak cik google

apik pehe said...

huhu..ramai dah yg ber ooooo depan laptop jer..huhu