Tuesday, May 31, 2011

PAK CEK BIOLA KEMBALI | GHAIRAH MAHU TENGOK KUNGFU PANDA


Haha.tajuk nak meletop je.kata nak tarik penbaca balik.mestilah ada unsur 18 sx sikit.


ok.baru sampai di UKM setelah ternak lemak di Kampung selama 5 hari.serius beza gila makanan kat rumah dengan kat kampung.Kat rumah,mulut wan ni asyik kunyah makanan je.dengan mak menang hamper besar,dengan ada jiran buat kenduri kahwin, memang kerja asyik makan je.badan pon dah naik berkilo-kilo.pasni kena exercise la.



sebenarnya rasa nak mencarut je dekat train yang naik tadi.dah la stop lama gila dekat tengah-tengah hutan dekat Pahang.pergh,seram je mata wan tengok kat dalam hutan tuh. mana la taw ada benda putih keluar.haha.

 
wan mintak maaf sebab mood nak berblogging belom datang lagi.masih teringat dekat kampung.jadi entri ni agak merepek dan tak tahu apa sebab buat entri ini.sekadar nak umumkan yang wan dah sampai UKM.haha.





lepas ni nak g tengok KungFu Panda 2 ngan kawan. best tak citer tuh?kawan-kawan yang dah tengok tu boleh la share. kalau best,nak g tengok. kita berjimba dahulu.penat still penat tapi jom berwayang.haha.dengar kata karak pon dah keluar.pergh.best nih.suka seram-seram nih.



OK Lah.jumpa lagi for the next entry.selamat berwayang!haha.

28 comments :

G said...

kungfu panda 2 terrrrbaiK!memang kalau rasa nak release stress puas hati tengok. tak membazirkan duit.

= d = said...

nak tgk kungfu panda gak dis weekend.. :)

Shafiq said...

Tak tgk lagi cite tu.. Huhu..Belum berkesempatan..

zacky ~786~ said...

cter kartun mmg best laa wan... ~ den belum tgk.. tp msti best.. hehe

apik pehe said...

wann..apik memangcadangkan wan tgk kungfu panda tu..terbaik!!mantop!!puas hati la..hehehe

cucu umie said...

msyuk ah gak kungfu panda 2 tu..hehe selamat kembali ke UKM and semoga dpt mood bljar blik dgn ceptnya..huhuhu

nohoho =) said...

tak tengok lagi kung fu panda 2...huhu

HOMEMADE HAMSTER TOY
BAGAIMANA BARCELONA KALAHKAN MANCHESTER UNITED

Rozuan Ismail said...

@G dah tengok =). memang release tension =)

Rozuan Ismail said...

@= d = tgk lah.syok =)

Rozuan Ismail said...

@Shafiq tgklah. memang syok =).best =)

Rozuan Ismail said...

@zacky ~786~ tadi pon penuh masa wan tgk.memang syok lah.

Rozuan Ismail said...

@apik pehe memang terbaik =)

Rozuan Ismail said...

@cucu umie TQ ayie =).insyaAllah

Rozuan Ismail said...

@nohoho =) jom tengok =).memang tak menyesal.

miss.Addin said...

shessh dah tengok :)

baru nak ucap selamat . HAHA

Rozuan Ismail said...

@miss.Addin huhu.memang cool la serita dia.lawak sakan

whitecappuccino said...

best kan balik rumah kita?

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino seronok yg tak terkata wc.

..gugu.. said...

nak tgk jugak!!

Rozuan Ismail said...

@..gugu.. jom gugu =) best.

eyjalukman said...

wahh,nk gi tgk wayang !

Muhamad Dinie said...

haha..kung fu panda sgt style...XD

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

ko naik train?..syok jugak tu..keh3

adeh,..aku xtgk lagi dua movie ni..teringin gak nak tgk..

Rozuan Ismail said...

@eyjalukman jom g terjah =)

Rozuan Ismail said...

@Muhamad Dinie style n touching =)

Rozuan Ismail said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir jom kimi tgk karak.,dh tgk kungfu panda =)

Achahani said...

Akak nk tgk nurkasihhh...tp?????????

susah heh ada anak ni. beli CD jela...

Rozuan Ismail said...

@Achahani ok je kak beli cd.buleh tgk ngan acha