Monday, May 2, 2011

PEJABAT NUFFNANG BARU DI KUALA LUMPUR YANG FUNKY


Tadi pergi ke laman web Nuffnang.
nak check earning dan juga trafik.
owh.serius cool dan best.
Nuffnang ada ofis baru di Kuala Lumpur.
teringin nak kerja dekat tempat macam tuh sangat best.

jom kita layan gambar ofis Nuffnang baru





yang ni pula adalah bilik meeting



dan yang ini adalah bilik lepak dan discussion




serius,aku suka tempat kerja macam ni
cool.tenang.cantik.
nak keja pon semangat.

23 comments :

waN Mohd Salim said...

setia nampak

whitecappuccino said...

wow! really cool! kalaula sekolah macam ni..tido sekolah pun tak pe hehe

amna said...

simple n nice :)
the power of ORANGE

zacky ~786~ said...

best kn ~ :)

アヌム ちゃん~~ said...

nampak mcm menarik..tapi dunia kerja hakikatnya memang tak best..huhuuu

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim

setakat ni setia lagi

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

x balik rumah la kalau sekolah mcm ni

Rozuan Ismail said...

@amna

the power of money too

Rozuan Ismail said...

@zacky ~786~

best sgt

Rozuan Ismail said...

@アヌム ちゃん~~

dunia study lg best

Abang Zam said...

pejabat google lagi stylo

hahahaha

Rozuan Ismail said...

@Abang Zam

ye ke..kena search google le ni

Far8 budak baik said...

waaa..aku baru tahu..
mcm ni lakk opis dy..
aku pun suka ahh huh

Abang Zam said...

haha..pejabat google ngn facebook mmg superb..google lah..dulu aku ade baca dekat Oh Media fan page FB..ade dalam tu

apik pehe said...

hehehe...ambo nok mitok LI situ

azalia hjsalleh said...

x reti guna nuff
iklan tuh ok je, lg untung dri nuff kot
myb sbb kita x reti gune nuff kot.

tp de org ckp, kalo kita buat iklan lain, nant nuff kedekut na bg iklan

Rozuan Ismail said...

@Far8 budak baik

suka kan farid.serius selesa.

Rozuan Ismail said...

@Abang Zam

mestilah superb,international company + popular kot.top website

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

apik try la mitok.ckp lah blogger.huhu

Rozuan Ismail said...

@azalia hjsalleh

tq sebab bg nasihat.peningla nuffnang ni.hehe

lea said...

mcm best je keje situ

Rozuan Ismail said...

@lea

kan lea,,mesti syok keje sini

apik pehe said...

hahaha..try isi dah borang online untuk LI kt situ..tapi banyak giler