Monday, May 2, 2011

PENGHARGAAN UNTUK PENGKOMEN TEGAR BLOG AKU


selamat petang semua.
ok,sebenarnya aku dah lama nak buat entri pasal benda ni.
tapi masih belum berkesempatan.
petang ni dapat jugak untuk cakap.


setelah hampir 1 tahun setengah buat blog,
dan mempunya pengkomen tegar yang tersendiri.
eloklah kalau dibuat satu penghargaan untuk pengkomen terbanyak.
korang perasan kan widget top commentator di blog aku?





yang diambil di atas ni adalah top commentator sehingga hari ini.
aku pon tak tahu macam mana cara yang dia kira.
carta di atas akan berubah mengikut hari dan 
mengikut kekerapan komen mereka di blog aku.


bagaimana aku mahu pilih top commentators?
aku akan update setiap hari widget top commentators
sehingga hari Ahad depan.8/5/2011 (1 minggu)
ia akan dipilih mengikut konsistensi kedudukan mereka dalam 
top commentators widget blog aku setiap hari.
setiap pukul 12 tengahari,aku akan lihat kedudukan carta dalam commentators widget.
semoga anda semua berjaya!


p/s 10 top commentators,blognya akan direview.nak tahu siapa?
nantikan keputusan Ahad malam, 8/5/2011

19 comments :

Misshy Innz said...

kita baru sekali nak komen ni , cene nak kejar ouh ;D

waN Mohd Salim said...

lamo nyo demo ber blog ... kawe bawu 2 bulan setengah

Ayuni said...

o...ske jugak masuk cni tp jarang komen....

apik pehe said...

hahha..apik dok dang nok kejar nih

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

sempat lagih,jom kejar!

Rozuan Ismail said...

@Ayuni

cepat komen sekarang ye

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim

tapi blog sama level je kan.nmpk sgt ps lg hebat

Rozuan Ismail said...

@Misshy Innz

selagi umur panjang,masih sempat

whitecappuccino said...

weh! takot oghe hambat hehehe..

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

lari cepat2 ye kak

Myra Jay said...

Wow!! bestnyer tapi macam tak terkejar je :(

amir aizat said...

woah jauh lg nih,hehe

awEEN said...

saya adalah yg num 7 tu..tapi hr ni dah jadik no 8 ler..hehehe..akan gigih berusaha mulai hari ni...pak cek biola..tolong pilih daku..hehehehe

Rozuan Ismail said...

@awEEN

sure2 la dapat top 10

Rozuan Ismail said...

@amir aizat

sempat lagi berusaha ni

Rozuan Ismail said...

@Myra Jay

komen je semua entri.dapatlah kejar

Puteri Iqa Izyan said...

aku tadek. hahaha.


eyh. mmg kne update eyh? :P

Rozuan Ismail said...

@Puteri Iqa Izyan

update mcm tuh je..bukan spesifik pon jom lah join iqa

apik pehe said...

hehe..tengah kejar ni wan