Thursday, May 5, 2011

SEDIH | SEMUA BLOG YANG DIFOLLOW HILANG



X dapat nak blogwalking ke blog kawan
nak buat macam mana,dekat dashboard
hilang semua blog yang di follow.apa dah jadi ni?


sedih.semua blog yang follow beratus-ratus semua hilang
nasi baik ada bloglist dekat blog.
tu je yang dapat blogwalking dengan blog kawan-kawan UKM
yang lain semua x de.
dah la x ingat blog mana yang dah follow.

kawan-kawan,pernah alami tak benda ni?
sebelum ni pon pernah kena
tapi bila refresh balik page tuh,dia ada balik,kali ni tak
dah tak de.

cam ner nak blogwalking lepas nih?
mesti banyak entri tak dapat baca.sedihnya.
anyone can help me?

59 comments :

whitecappuccino said...

Kenapa jadi macam tu ya??

nananaDya said...

nana pun salu jd mcm 2 gak..tp bl refresh okey balik...try sign out,pastu log in balik kot2 ada balik ke

cikbintang said...

dlu kn cikbintang pon kne jugak..ngat da ilang smua..
cdey je....
then g r sign out...
xde gak..then esknye ade blik..xriso da...bkn cikbintang sorg je kne..ade kwn pon cmtu..tp xdeape hehehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty bwu jdi ja xsat... out dlu .. pas 2 msuk blek.. st g ada la 2... ;p..
dya nk men tut cak sat 2..;p

Sis Aieda said...

yup..
betol cakap nana..
aieda slalu kena..
bile refresh balek,ade la..

b a m b a m ' s said...

ade ler tuh wan.. refresh jek.. CB pon cenggituh gak.. tp malas dah nak refresh.. rujuk belog selalu masuk kat bloglist jek..huhuhu..

amercorner.co.cc said...

normal lah tu .. blog aku pun sama gak gitu skang .. tp aku buat derk je

waN Mohd Salim said...

huhuhu esok baik la tu bro

nur amalina athman said...

<--ini pon baru jerr jadi dalam kul 10pm tadi ..smpai sekarang tak oke lagi..blog kita follow tetap ada..cuma reading ist jerr hilang..kalau bg ada..
tekan add..letak url apa2 blog..save..
dia muncul laa kejap..but bila refresh balik hilang laa..n ulg laa balik wat bnda yg sama..

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

entahlah wc

Rozuan Ismail said...

@nananaDya

dah buat dah,still sama

Rozuan Ismail said...

@cikbintang

kena tggu esok le ni cik bintang..x pe lah..

Rozuan Ismail said...

@☀ Izzaty Hedry☀

haha.boleh plak main nyorok2 kan.wat suspen je

Rozuan Ismail said...

@Sis Aieda

ok sis..kte tggu jap ye

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s

Cb.beloglist tak full semua blog.huhu

Rozuan Ismail said...

@amercorner.co.cc

ok..

Puteri Iqa Izyan said...

keep refresh.selalu dah jadi mcm nih ^_^

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim

ok ps.kte tggu esok k

Rozuan Ismail said...

@nur amalina athman

penat lah nak wat cam tuh byk kali kan

Rozuan Ismail said...

@Puteri Iqa Izyan

dah penat refresh dah.tggu esok je lah

nur amalina athman said...

@Rozuan Ismail yup..tue laa..
tunggu jer laa sampai dia kembali oke..T_T

nur amalina athman said...

@Rozuan Ismail tak pon view in google reader..kt hujung kanan bawah tuu

Ini Kisah Tia said...

ada juga blogger kena macam ni . alah tapi tak ingat blog sape . hehe

Rozuan Ismail said...

@nur amalina athman

tq amalina,dah tgk..boleh2 still boleh tgk entri tbaru diorang guna google reader

Rozuan Ismail said...

@Ini Kisah Tia

taw ramai yg kena

nur amalina athman said...

@Rozuan Ismailsama2

Misshy Innz said...

selalu sangat .
nt dia okay sendiri ;D

azalia hjsalleh said...

bendA NI selalu je jd.
chill je, x ilg arr

san francisco tuh bese2 je

Rozuan Ismail said...

@Misshy Innz

ok inzz

Rozuan Ismail said...

@azalia hjsalleh

nak try gak francisco tuh.apa yg best eyk

Shafa said...

masalah normal je ni. blog fa tiap2 hari pun jadi at least sekali / 2 hari sekali. pastu refresh je. ok la nanti. kadang2 line internet kita kot slow..

Rozuan Ismail said...

@Shafa

mungkin kot line tenet slow

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

aku pun kdg2 kena gak camtu wan..kejap ada kejap xde..

Rozuan Ismail said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir

ye ke iqbal.ok lah kalau mcm tuh

Anak Ulu Cheka said...

ok dah ke?
haru maru kena camtu hilang rakan blogger tu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam.kumpul semula satu satu

Rozuan Ismail said...

@Anak Ulu Cheka

yeeha..dah ok AUC

Rozuan Ismail said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

susah tu bro.penat

shandye. said...

jgn panik.

cbe try pg kat draft.blogger.com n tgk kat situ.

sekarang ni kan blogspot tgh dlm proses naiktaraf. i pun takleh edit my template sejak kelmarin. huhu...

Rozuan Ismail said...

@shandye.

dh ok dah shandye.TQ for take care.

saya_arief said...

dashboard demam.

Rozuan Ismail said...

@saya_arief

bukan demam dah ni.nazak .haha.tapi dah makan ubat tadi.dah sihat dah

missna said...

td jd cam2 gak..tapi biarkan je..pastu bile bukak balik ade semula..hehe...

Rozuan Ismail said...

@missna

Alhamdulillah.nasib baik ada balik.gelabah dah tadi

hafiz hafizol said...

Dia kejap jek kan? t lau refresh ok balik kan? selalu jek kene camnie....

awEEN said...

la..yeke wan..saya pon selalu jadik macam ni..tapi bila macam wan cakap la bile refresh balik kuar la list blog yg dah difollow..tapi kalau jadik macam ni pelik la jugak..tak pon line tenet yg problem tu wan...jejak balik la slow2 ok... =)

YaNa YassiN said...

pulak,.. g mana leh jadi camtue eh,.. seram lah pulak, payah nak cari balik blog yg kita follow kan,.. !!!

Cik Muda Sae said...

alamak..tak pernah pun jadik macam tu...

Rozuan Ismail said...

@hafiz hafizol

dh ok dah hafiz hafizol

Rozuan Ismail said...

@awEEN

mungkin kot aween.tenet slow

Rozuan Ismail said...

@YaNa YassiN

Alhamdulillah,semua dah settle.

Rozuan Ismail said...

@Cik Muda Sae

ye ke..nasib baik

kay_are said...

rilek bro, commentators kan ade.. visit r blog dorang lak.. =)

Rozuan Ismail said...

@kay_are

betul tu kr.blogwalking blog commentators lah

KK said...

saya pon pernah macam tue..tp,lepas refresh..dah ada balik..hmm,mcm mana blh hilg yea?

Rozuan Ismail said...

@KK

Alhamdulillah,semua dh ok,KK

apik pehe said...

huhu..apik pon same gok wan..hehehe..tapi masa2 tertentu jer

Achahani said...

Ala, akak dh byk kali mcm tu dik.

Akak cool je, sbb nti dia keluar blk.

Google pun penat agaknya.
Tarik nafas dalam dalam.


Off lappy, tidur.

Sure esok ada semula.

Hawadis Howhaw said...

same lah dengan aku. blog yang aku follow pun tak ade kat list. :(