Friday, May 6, 2011

"Segmen Kayif : Terima Kasih"



Assalamualaikum dan salam jumaat.
ok,hari ni wan nak join segmen Terima kasih dari blogger macho,Kayif
kalau ada sesiapa mahu join,klik je banner kat atas ni.

ok.sebenarnya,entri ini adalah untuk ucapkan
terima kasih kepada blogger-blogger yang banyak memberi inspirasi 
kepada wan dalam dunia blog.


1)Kawan satu UKM,Eastbullet[dot]Com

dialah orang pertama yang kenalkan wan dengan dunia blog.Dia banyak bagi tunjuk ajar dan selalu kritik blog wan.Terima kasih yang tidak terhingga buat dia.Sebab bila join blog ni,banyak sangat ilmu yang dapat dipelajari.Thanks jugak buat dia sebab kenalkan wan dengan Nuffnang.All the best to him!


2)Kawan seperjuangan, Izamir Ridzwan


ini adalah kawan seperjuangan wan sejak awal pembabitan dalam dunia blog.masa tu IR pon baru berkecimpung dan wan pon sama.kami memang rapat dan selalu tegur dekat dunia blog. Tapi,wan tahu IR memang ada semangat tinggi nak jadi blogger berjaya.Lihatlah sekarang dengan kejayaan dia menjadi salah seorang blogger yang disenangi ramai.Terkenal dengan header lebah dia,IR tak lokek dalam memberi ilmu untuk wan.


3) kawan blog , Faizs dan Zacky

kami memang rapat.kami bukan satu kolej yang sama.Tapi, masa tu kami baru nak sama-sama naik.jadi,orang kata blogger sama level lah.Suka blog diorang yang simple,widget tak banyak.banyak dapat inspirasi dari blog diorang.Sebab rasanya antara kami bertiga, wan yang paling lambat join blog ni.merangkak dari bawah dan bergerak ke atas.



4)akak yang dah macam akak sendiri, akak Wan dan akak Qaseh

dua orang akak ni memang banyak bagi semangat dekat wan.walaupun usia kami agak berbeza,tapi mereka tak lokek berkongsi idea,masalah serta pandangan.Akak Wan ni seorang businesswoman.punya cita-cita ada syarikat sendiri.Semoga berjaya akak!Semoga tabah hidup bersama suami dan Acha yang comel! Akak Qaseh pula seorang guru dan sangat disenangi anak muridnya.All the best to my Businesswoman and Teacher!



ok.ini abang wan lain mak lain ayah.satu negeri dengan wan.Sekarang ni ada dekat indonesia.baru 1 bulan rasanya kenal dia.tapi dia hebat,puisi dia sangat mantap dan best.tak sangka kan seorang lelaki dapat hasilkan karya yang begitu best.serius nak jumpa dia.Harap dapat. Dia banyak jugak promote blog wan dan wan nak promote blog dia balik.terima kasih atas segala sokongan dan kritikan PS



6)dan yang terkini adalah tuan blog sendiri,Kayif

baru kenali kayif,seorang yang sentimental romantik dan setia.Bukan senang nak cari lelaki macam ni.ada rupa,beprerwatakan menarik dan happy go lucky.Suka setiap entri dia yang berkualiti dan dekat di hati pembaca.memang tak akan miss setiap entri dia.Serius best,dengan header yang menarik,blog yang simple,widget tak banyak,font tulisan yang memikat.senang cerita,everything is okay.Good Luck Kayif


tidak lupa juga buat semua blogger yang lain.thanks to all!!
tak larat nak wat semua orang.sori.hehe.

12 comments :

waN Mohd Salim said...

hmmmmmm ..... wat pe tu ?????

najwa's said...

waaaaaa... :'(

kite tak tersenarai pom..

apik pehe said...

hehe..suke la kalo ader orang lain hargai kiter

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim

update blog

Rozuan Ismail said...

@najwa's

x smpt nk senarai sume

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

sori x letak nama apik

Ini Kisah Tia said...

kita baik dengan orang , orang baik dengan kita ;)
teruskan usaha berblog ..

Bila Jadi Blogger | Ini Kisah Tia

apik pehe said...

hahaha..xper..kat sidebar kn dah ader nama tuh..hehe

Rozuan Ismail said...

@Ini Kisah Tia

tq tia sebab bg sokongan

Rozuan Ismail said...

@apik pehe

ok apik.sori taw.

whitecappuccino said...

bagusnya..penghargaan untuk kawan2

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

mestilah beri penghargaan untuk kawan2 semua