Tuesday, May 10, 2011

“Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru”


ok.entri ni perlu cepat siap.
sebab segmen ini sangat panas dan limited.
kalau korang nak join,cepat siap entri k.
boleh klik sini kalau nak join.
limited edition.100 penyertaan sahaja.

1) Berapa lama dah blogging.
ok .mula berblogging pada 2 tahun lepas iaitu dalam bulan September 2009 
sehingga sekarang,Mei 2011.dalam 1 tahun setengah.

2) Kenapa suka blogging.
aku suka berblogging sebab ini satu hobi yang best banyak in one,bukan 3 in one
tapi lebih dari tu.
dapat tambah ilmu,tambah kenalan,tambah pendapatan
luaskan networking.meletops lah blog ni.hoho.

3)Blog kamu mengenai apa.
tidak spesifik atau fokus kepada bidang apa
dari hal isu semasa, politik,ekonomi,pendidikan.fesyen,muzik,fotografi
makanan,hal remaja.hal wanita,hal lelaki,kanak-kanak.
kira banyak lah.tak terhitung.huhu.

4)Harapan dalam dunia blogging
harapan memang tinggi.
nak kenal banyak kenalan.
kalau boleh nak kenal semua blogger di Malaysia
nak tambah ilmu sebanyak mungkin
nak tahu pelbagai jenis ragam manusia
dan nak tambah pendapatan
biar beribu pon tak pe.asalkan ikhlas dan halal
betol x?huhu 

cepat-cepat.sebelum habis.hoho

13 comments :

d_LA said...

keep on blogging bebeh..beybeh beybeh beybeh ouh...eh, termenyanyi pulok..hehe..

YaNa YassiN said...

good luck,.. macam nak join lah !!

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

salam perkenalan =D berjalan-jalan di sini n follow

[sutera kasih] said...

harapan.."kalau boleh nak kenal semua blogger di Malaysia"

wahhh..salam kenal dari saya :)

Rozuan Ismail said...

@d_LA

TQ dla

Rozuan Ismail said...

@YaNa YassiN

jom join yana

Rozuan Ismail said...

@Nurul Hamimi Awang Japilan

TQ follow mimi

Rozuan Ismail said...

@[sutera kasih]

salam perkenalan juga =)

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar Top blogger Baru ni dulu..good luck bro!

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Rozuan Ismail said...

@Fauzie Jasmani

tq bro

solomolo said...

singgah dari blog ar-rifke.com ...
happy blogging + senyum selalu...
[^_^]


http://solomolo.blogspot.com/

Rozuan Ismail said...

@solomolo

selamat berblogging jugak

Rozuan Ismail said...

@solomolo

salam perkenalan untuk solomolo jugak