Monday, May 9, 2011

" SEGMEN " REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA "



cuba tengok header atas ni.cool bukan?
ok.kali ni pak cek join blog review dari blogger Penulis Senja.
By the way,jealous teramat bila tengok header baru dia yang cool.
se"cool" ais yang ada dalam peti sejuk.
memang berbakat blogger Mas Ahmad Safwan buat header ye.
Back to the topic.
nak berleter pasal apa yang best dan tak best tentang blog PS.

yang bestnya,follower dia lagi ramai.
serius jealous sebab dia baru dan rajin.
tak macam pak cek dah lama tapi malas.
sape suruh ko malas.ambik kau.

then,header baru dia dah buat blog dia makin ceria.
kalau dulu bising ni,asyik cakap blog dia suram ke?
apa yang dia boleh buat?
tapi rasanya sekarang ni dah x kot,sebab nampak semuanya dah ceria.

pak cek memang fanatik biru,
jadi semua blog biru pak cek suka..
biru tak bermakna otak blue k.blog je biru.otak suci.haha.

yang tak best plak ye,
x de kot.kalau dulu banyak jugaklah nak komplain
sekarang ni macam dah ok je.
cuma tulisan kot.sebab yang ni personal.
suka hatilah ps nak wat tulisan apa.
tapi pak cek prefer tulisan yang pak cek tulis sekarang.
x de masalah dengan tulisan PS.pak cek je yang gedik tak suka.
ok.
2 blog yang pak cek suka sangat

ok.sudah siap.pada sesiapa yang nak join,
boleh klik header kat atas ye,header besar ps yang comel lote.

8 comments :

waN Mohd Salim said...

pakcek .. saye bukan blog biru la .. orange .. :p

nur said...

Wah.. Rajin join ye wan.. Nk jugakle if ada time..

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim

tak kisahlah biru ke orange ke.yg penting tunggu nak direview ni

Rozuan Ismail said...

@nur

sebab ada masa lah join ni.huhu

nmirmo said...

okeyh! boleh geng!!! fanatik biru...hehehe...wink2...;)

Rozuan Ismail said...

@nmirmo

biru gak ke?huhu

whitecappuccino said...

cantik header dia ni la.

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

cantik kan wc?