Wednesday, May 18, 2011

TAK SABAR NAK CASHOUT NUFFNANG =)


Assalamualaikum.
rasa dah tak sabar nak cashout nuffnang wat kali ke 5.huhu.
bukan apa.
Buffered Earning tu masih bergerak sikit-sikit.
walau tak banyak masih gerak.

tapi kalaulah Buffered Earning tu dah tukar Metered Earning,
mesti dah boleh cashout.huhu.
dah lebih RM50.haha.
sangat tak sabar menunggu


wan anggarkan kempen ni habis 21 haribulan ni.
sebab konsert K-Pop ni 21 hb nanti.
 InsyaAllah mengikut perancangan =)
dan ini adalah duit setakat ini secara overall
korang tambah sendiri la ye dengan yang kat atas tuh.
InsyaAllah,lebih RM50

sekadar untuk berfikir sejenak.
bila kita berusaha,insyaAllah akan dapat hasilnya.
buat blogger yang baru jejak dalam dunia ni,
aku pon masih belajar.

tapi aku harap semua jangan mengalah.
gunakan tips yang diberikan oleh blogger lama
semua tu bermanfaat dan berguna.
InsyaAllah,setakat ni,wan masih setia dengan Nuffnang
ada jugak berniat untuk join Advertlets.
Tapi,teringat akan rezeki Allah SWT di mana-mana.
InsyaAllah.jika diizin tuhan,adalah rezeki lebih tu.

ok lah.
jangan risau kalau duit Nuffnang masih tak bergerak!
Kita berblog kerana minat dan bukan semata-mata pendapatan.
=)

74 comments :

y u y u Z u l a i k h a said...

jelessssssss!! nak gak!

khaifaiz said...

Wah... blog aku tak pernah cashout lg.. tunggu smpai beriban dulu.. Tapi skng ni dah tak ada BE dah ni.. Mcm mana nak dpt beriban ni... aduhai

Shaherah said...

amboi amboi.. >.<"

Anak Ulu Cheka said...

lama sgt dah x merasanya

dok tang tu je x gerak2

rasa2nya nak gerak kpd yg lain pulak sbb x gerak2 pelik jugak?

Syukri Mohtar said...

bestnye dapat BE..

Amalina said...

Jangan lupe belanja ye?

shandye. said...

suka ayat terakhir entri ni: "Kita berblog kerana minat dan bukan semata-mata pendapatan."

kheless... hahaha...

b a m b a m ' s said...

xper lar..tngu ujung bulan jugak ar..tunggu gaji..kekekeke.. nuffnang kedekut ngan ceq.. :(

Nour Akmal said...

wahh..blh la blanje nnt..huhuhu..

daddykoolz said...

duit jugak tu walaupun ciput bukan senang nak jumpa....hehe

Halimatun Sa'adiah said...

tahniah...sedang saba menunggu en.nuffnang bg duet..

sarah-najwan said...

uiitt..pok kayo satgi dio...
hok akak..berkurun doh sket2 naik..tok sapa serial sehari..huhu

Hasrol Nizam said...

tak lama dah tu nak casout.heh

Rozuan Ismail said...

@y u y u Z u l a i k h a huhu,yuyu mesti dapat lg byk =)

Rozuan Ismail said...

@khaifaiz sabar je la k=)

Rozuan Ismail said...

@Shaherah hik hik.malu =)

Rozuan Ismail said...

@Anak Ulu Cheka insyaAllah AUC.ada rezekilah nanti tu =)

Rozuan Ismail said...

@Syukri Mohtar memang best,tapi kena byk usaha la nak dapat BE =)

Rozuan Ismail said...

@Amalina coklat 20 sen boleh kan =)

Rozuan Ismail said...

@shandye. TQ shandye =)

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s wow CB,gaji lagilah lumayan!!huhu

Rozuan Ismail said...

@Nour Akmal KIC lah belanja wan =)

Rozuan Ismail said...

@daddykoolz setuju =). kena sentiasa bersyukur dengan rezeki yang diberikan =)

Rozuan Ismail said...

@Halimatun Sa'adiah InsyaAllah akan ada rezeki tu nanti =)

Rozuan Ismail said...

@sarah-najwan tok kayo mano akak.buleh la setakat nak make ngan g jale.

Rozuan Ismail said...

@Hasrol Nizam insyaAllah tapi ingatkan nak kumpul dulu.huhu

Syuxer said...

tahniah ko demo boh..:)..rezeki demo..arap2 pasni giliran kawe pulak..doakan kawe deh..:)

Cik Azizah said...

tahniah..nak sikit boelh tak..hehee

Rozuan Ismail said...

@Syuxer timo kasih.kito pakat doa ramai2 la.biar berkat sikit.mugo2 demo pon buleh nanti =)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

tahniah wan..banyak tu..rezeki2..hehe

Arif Azmi said...

Fuhh.. O.o.. Ala.. HAHA.. Dah stop guna Nuffnang tadi...

waN Mohd Salim said...

huhuhu misti belanja ni .............

Ashraf Jalil said...

congrats2..

J.Syazwana said...

rezeki.
:')

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

zulkbo said...

salam..
ermmm..jangan lupa
nanti dia tolak RM1
untuk perkhidmatan
kalau tak silap saya
:)

HAZWAN17 said...

alhamdulillah..rezeki...rm50 pun duit jugak

sasa_fyna said...

bestnye..kite dr setaun lepas still lg rm0...

Rozuan Ismail said...

@Cik Azizah boleh je =)

Rozuan Ismail said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir TQ byk2 hakimi =)

Rozuan Ismail said...

@Arif Azmi lor nape stop?rugilah.

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim mesti =)huhu,ps nak apa.aiskrim boleh x?huhu

Rozuan Ismail said...

@Ashraf Jalil TQ ashraf!

Rozuan Ismail said...

@J.Syazwana Alhamdulillah,rezeki Allah SWT

Rozuan Ismail said...

@fRaMe LenSeS terima kasih nadh =).InsyaAllah saya join contest tuh

Rozuan Ismail said...

@zulkbo terima kasih zul atas ingatan.saya ingat.memang dia potong RM1

Rozuan Ismail said...

@HAZWAN17 Amin.betol tu hazwan.RM50 pon rezeki.syukur!

Rozuan Ismail said...

@sasa_fyna Semoga fyna dapat jugak ye nanti.teruskan berblogging!

miss.Addin said...

haha pak cek boleh belanja ! :p

zacky ~786~ said...

:) bagus3.. zaki nk cash out.. wt wet raya t.. hehe

ice cream said...

pak cik biola..nanti sponser cik icecream makan icecream ..huhu..nuffnang dah bnyk tu..huhu

apik pehe said...

wahhh...banyaknyer untuk satu be..hehe

Dim Benihana said...

wah bestnya...
bila nk belanja ni...keke

FasiHaH SupiaN said...

wahhh bestnya dpt cash out!!

KiD said...

fuiyooo...!!! sikit lagi je nih.. kali ke 5 tu... hebat!!!

a d y l a said...

jelesnyee :P. hee.

Rozuan Ismail said...

@miss.Addin boleh je =)

Rozuan Ismail said...

@zacky ~786~ nak simpan gak lah sampai raya.boleh wat beli baju raya =)

Rozuan Ismail said...

@ice creamnak aiskrim perisa apa?huhu

Rozuan Ismail said...

@apik pehe x de lah apik.ini pon dah berminggu2.

Rozuan Ismail said...

@Dim Benihana amboi dim.nak belanja je eyk.huhu

Rozuan Ismail said...

@FasiHaH SupiaN Alhamdulillah.rezeki dari tuhan =)

Rozuan Ismail said...

@KiD tak delah kid.biase je.Alhamdulillah.

Rozuan Ismail said...

@a d y l a jgn lah jeles.tak baek taw!

alien said...

hui
kaya~
derma la sikit

Rozuan Ismail said...

@alien mana ada kaya =).nak makan sebulan pon tak lepas ni

budak kampung said...

perghhh ko dah cash out 4 kali????mak aihhhh...jeles akuu...cissss...cakap ngan aku tak dapat BE......tp dah 4 kali cashout....arghhhhh...jeles

Rozuan Ismail said...

@budak kampung dulu selalu dapat,sekarang ni kurang sangat =)

eyjalukman said...

wahh,bestnyeee !
bila nk blnja blogger2 ? haha
btw,thanks sbb bg galakan utk join event sandra ;)

Rozuan Ismail said...

@eyjalukman pokailah mcm ni semua kena belanja =)

CIK HUJAN ;) said...

Alhamdulillah :)

Rozuan Ismail said...

@CIK HUJAN ;) Alhamdulillah

Rahmad said...

wah nak cash out utnuk kali yang ke 5 dh..

aku 1 kali pun blum lagi cash out..
BE sekali pun tak pernah lekat kat blog aku;;
tak pikir sngt benda ni..

sbb blog aku pun still low profile lagi..

Rozuan Ismail said...

@Rahmad InsyaAllah,adalah rezeki tuh nanti