Saturday, May 14, 2011

WANITA & COMEL | CIK EPAL COMEL BERTUDUNG RIBEN


Bila cakap pasal comel.
mesti ramai katakan awek jepun @ korea.
mereka comel.

awek Malaysia?
x de yang comel ke?
mesti ada kan.

apa yang terbayang pada anda,
bila sebut comel?
mesti muka dia macam baby walau dah umur remaja.
baby face la katakan.

elemen riben juga dikatakan ada kaitan dengan comel.
setuju x?
tak kisahlah gaun ada riben ke.
dia pakai riben kat kepala ke.huhu.

jom kita usha artis korea.
korang rasa diorang comel x?

pelakon drama My Girl,Lee Da hae

ini pulak pelakon drama Full House.

comelkan diorang ni.
artis Malaysia apa kurangnya.
kalau pakai riben dikepala
mesti comel.
Scha Alyahya

si blogger terkenal ni pon
cik epal gonjeng,walau bertudung
tapi bila pakai riben di tudung.
kan comel tuh.

kan comel cik epal tuh

 
Comel juga memang tak boleh lari 
daripada kanak-kanak.
riben dan kanak-kanak juga
satu benda yang berkait.
comel kan budak pakai gaun ada riben.






kesimpulannya.
bila sebut comel.
kita teringat wanita korea.
kita teringat kanak-kanak.
dan riben adalah elemen yang buatkan anda comel.


13 comments :

Cik Muda Sae said...

polkadot juge chomelll!

Rozuan Ismail said...

@Cik Muda Sae

nanti wan wat entri pasal polka dot

whitecappuccino said...

babies selalunya comey..yg pakai cekak rambut ada bunga atau butterflies walau rambut tak brapa nak ada

zacky ~786~ said...

chumel3 :D

eyjalukman said...

rasanya diri ni dah tk comel dah . haha;D

Rozuan Ismail said...

@whitecappuccino

baby mmg comel!!

Rozuan Ismail said...

@eyjalukman

eyja pon maintain comel la.huhu

kAmi dAn mEreKa said...

konklusinya, pakai la ribbon utk nampak comel....kui kui kui =)

b a m b a m ' s said...

<-- always cute witout ribbon!hak hak hak..

miss.Addin said...

comel = subjektif . ek ? yeke ? haha

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s

CB x perlu pakai riben.

Puteri Iqa Izyan said...

jadi, girl skang kne rajin lah pakai riben utk comel. kui3.

Rozuan Ismail said...

@Puteri Iqa Izyan
haha.pakailah.