Thursday, June 9, 2011

AIR KELAPA MUDA.




Selamat malam =)




Alhamdulillah.
ada yang sudi join contest mudah yang wan anjurkan.
pada siapa yang belum lagi join,boleh join.. sila klik di sini
contest ni akan tamat pada pukul 9 malam ini.
sebarang penyertaan selepas itu tidak akan di layan.
InsyaAllah,next entry,wan akan umumkan pemenang contest.




back to topic.
wan memang gemar minum air kelapa muda.
kalau dekat rumah,tak menjadi masalah kalau nak minum air kelapa muda
pokok kelapa banyak je kat belakang rumah.
terasa nak, pergi belakang rumah.
ambil galah dan kait buah kelapa muda =)



memang mengidam tengok air ni kan




bila datang time malas menghantui diri,
ayah sedia membantu =)
kadang-kadang wan baru cakap teringin nak minum air kelapa
ayah dah tunggu kat belakang rumah nak kait buah kelapa muda =)
wah,semangat sungguh ayah ni !!




Memang nikmat bila minum air kelapa muda
lebih-lebih lagi waktu tengahari =)
memang time tengah haus tu,dapat minum,pergh.
memang layan la kan.




ada lagi adik beradik air kelapa muda yang wan suka
macam coconut shake dengan coconut jelly
itupon sedap.haha.
wan bab makan ni semua sedap.x de nya nak tolak makanan ni.




tapi,bab buat air wan serah kat ayah.
ayah terror bukak buah kelapa pakai kapak.
buat air pon sodap.
tambah pulak ada ais.memang masyuk =)
wan tolong tolong ni boleh la,kalau buat sendiri memang tak sedap =)





korang suka tak air kelapa muda?
kalau dah malas kait,korang pergi je kat pasar malam
ada jual
sekali ngan coconut shake n coconut jelly pon ada =)

 

20 comments :

misscha said...

nmpk sgt ur father really loves u....waaa....

yatie Awang said...

wah...kakak suka sangat, apa lagi kalau musim panas...sejuk tekak

Rahmad said...

alamak tak sempat nak join lah derr..

Rozuan Ismail said...

@misscha love ayah so much.

Rozuan Ismail said...

@yatie Awang nikmat minum bila waktu panas.

Rozuan Ismail said...

@Rahmad laen kali join k.

Puteri Iqa Izyan said...

heh. suke tgk org minum air kelapa

tapi diri sendiri tak suke pon. =P

azalia hjsalleh said...

air feveret tuhhhhhhhhh

solomolo said...

suka makan jeli kelapa...

JIJI YU said...

lau sakit urat benda ni mmg pantang ni..

cucu umie said...

yes, ayie suka coconut shake..seriously memang sgt sedap..hoho

Rozuan Ismail said...

@Puteri Iqa Izyan erk.x suka ke?

Rozuan Ismail said...

@azalia hjsalleh samalah kita.

Rozuan Ismail said...

@solomolo wan pon suka makan jeli

Rozuan Ismail said...

@JIJI YU kalau makan masa pentang memang bahaya

Rozuan Ismail said...

@cucu umie wan suka coconut shake

lisa said...

air kesukaan. setiap kali pasar malam datang. hehe

Rozuan Ismail said...

@lisa wan kurang suka pasar malam nye.x pure

zacky786 said...

air kelapa mmg terbaik ~

Rozuan Ismail said...

@zacky786 setuju