Saturday, June 18, 2011

ANAK PEREMPUAN DATUK SERI NAJIB BERTUNANG







Selamat pagi.




pagi-pagi macam ni terjah surat khabar dulu.tak settle lagi dengan isu penggodam @ hackers yang serang laman web kerajaan Malaysia dengan agensinya.Tapi,wan nak cerita pasal benda-benda yang best la pagi-pagi ni



Tahniah dan selamat bertunang
buat Nooryana Najwa,22
anak perempuan kepada Perdana Menteri Malaysia,
Datuk Seri Najib Razak dan Isteri,Datin Seri Rosmah Mansur.




wan tengok gambar tu sangat grand.
ye lah,baru bertunang kan.tapi ramai orang kenamaan datang
Yang Dipertuan Agong datang, Sultan-sultan datang,
Kabinet menteri datang,dan ada yang dari luar negara.
hebat betul kalau pertunangan dalam kalangan orang kenamaan




Nooryana Najwa,22, dia lulusan School of Foreign Service
Universiti Georgetown, Amerika Syarikat.
dan tunang dia ialah Daniyar Nazarbayev,22
dari Universiti Columbia,Amerika Syarikat.
kira diorang ni kenal kat sana le kan =)



Ape-ape pon selamat bertunang buat mereka
semoga kekal ke jinjang pelamin =)

13 comments :

Azwa Azee said...

wan x de gmbr tunang dia ke?

azrijohan said...

tunang die tu mat saleh ke wan?

azrijohan said...

x dpt cam la name die melayu ke bukan

..cik gugu.. said...

wahhhh... errr nk tye pk cek lah..

cmne nk dload adobe photoshop eh??

Syazwan said...

nazarbayev?,
macam name family presiden Khazakstan je.

Umedia Network said...

fuh. Tahniah untuk Datuk Najib. :D

::blog anak jawer:: said...

fui...bru tunang dh grand...kawen sok cmne la...hehe

-Yok mampir diluk = pasang niat untuk berblogging...

Marya Hana . said...

sama baya ngan aku dah kahwin. ok sentap -.-"

lawa betol anak pm kita.

IMANSHAH said...

tahniah..eh wan pun buat juga entri pasai ni

[sutera kasih] said...

wahhh tahniahhh :)

Syuxer said...

uzbekistan mai dia punye bakal menantu pm kita neh..:)

Syuxer said...

eh silap..mai dari Kazakhstan kot

cucu umie said...

ptotlh..dua2 blajo dekat overseas..grenty kenal dekat sane..tpy semua anak orng kenamaan bljo kt overseas..xadpon ky malaysia..knpe ea??