Thursday, June 2, 2011

BUFFERED EARNING (BE) DATANG LAGI! TERIMA KASIH NUFFNANG!



Mesti semua orang tahu kan wan nak cakap pasal apa. Mestilah pasal Buffered Earning dari Nuffnang.Memang happy gila! mana tak nya,dah hampir sebulan lebih BE tak datang blog wan.





seperti biasa,bila bukak je internet ni,terus bukak Nuffnang.ye lah ,nak tahu trafik semalam berapa, nak target baru untuk hari ni, dan yang penting nak tengok Earning.haha.serius gila duit wan ni.ye lah.duit penting sekarang ni.tak de duit,tak yah banyak cakap kan.





Kali ini bukan dari DIGI,tapi dari makanan disukai ramai,OREO.huhu.sedap bukan =)..


korang ingat lagi tak trademark OREO, PUTAR, JILAT, CELUP!! haha.mesti semua ingatkan.best oo oreo ni.wan memang suka makan dengan air.tak kiralah air susu ke,air milo ke,air oren ke,janji air..


selain daripada itu, wan suka makan oreo ice blended.memang best gila.ais + oreo + air susu dihancurkan dalam blender.memang syok gila dan sedap!!




sebenarnya,OREO ni singgah di blog wan sebab diorang ada event sempena Hari Bapa!!


nama event ni  " OREO DADDY DUNK event " . wan pon tak tahu sangat pasal event ni.kalau nak tahu lebih lanjut, boleh klik dekat blog wan ye.sambil menderma.hoho!!





Alhamdulillah.Thanks pada semua yang bagi tips macam mana nak dapatkan Buffered Earning(BE). memang wan ni jenis jarang update survey,pasal itulah wan susah nak dapat BE.thanks pada yang remind suruh update survey tuh.


Selepas ini, kena maintain trafik la bagi Oreo tolong wan bagi duit lebih.hoho =). Tolong wan ye kengkawan.


Ingat ye kengkawan ,PUTAR JILAT CELUP! Ingat Oreo,Ingat blog Wan.huhu!!


p/s Sorry pada kawan-kawan wan jarang blogwalking.sekadar yang sempat je.InsyaAllah hari ni wan akan mulakan blogwalking.Terima kasih kawan-kawan.

38 comments :

ArELeEz said...

just nak share.. leez xpenah update survey n/nang. tp, alhamdulillah.. b.e ade. yg penting kita update blog.

hawiz said...

bestnyer....huhu..xpenah dpt..

farasakura said...

woahh syioknye...FS pun dah lme xdpt

Dim Benihana said...

best n tahniah wan...
bila boleh belanja..keke

Kalamhati said...

tahniah!!hehe bestnye dpt BE..

AMMAR YASIR said...

Nak jugak nak jugak...huhuhuhuhuhu

athirah said...

nak gak 1 =)

Rozuan Ismail said...

@ArELeEz ye ke.huhu.nasib leez memang baik =)

Rozuan Ismail said...

@hawiz try lagi k.insyaAllah dapat =)

Rozuan Ismail said...

@farasakura ye ke.wan pon lama gak x dpt =)

Rozuan Ismail said...

@Dim Benihana ayo!abg dim la belanja saya,gaji baru masuk kan =)

Rozuan Ismail said...

@Kalamhati TQ kalamhati

Rozuan Ismail said...

@AMMAR YASIR amik ammar,nah =).huhu

Rozuan Ismail said...

@athirah ada 1 je athirah.x leh share.huhu

zacky ~786~ said...

untung lah wan .~

Sunah Mohammad said...

wahhhhh~ dapat BE lagi??? untunglaaa~~~ hehehe...

eh, hari ni bukan besday akak~ ngee...

waN Mohd Salim said...

aku x de dapat pon .. haishhhhhhhhh

Rozuan Ismail said...

@zacky ~786~ biasa2 je zacky =)

Rozuan Ismail said...

@Sunah Mohammad eh ye ke.x kan salah baca entri plak.hoho

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim bukan ps join advertlets ke?

Cik Farah said...

wahhhh! nak be jugakkkk! :)

tahniah yawwww~

cucu umie said...

uwah..kalao mcm nie nak stay dengan nuffnang shjelah..aish, tension aku tgok ko wan bnyk tol hang dpt BE..haha

Rozuan Ismail said...

@Cik Farah TQ cik farah

Rozuan Ismail said...

@cucu umie jgn tension ayie =).wan pon jrg dpt ni.

budakkampung39 said...

aku jeles ngan ko...awal bulan dah dapat BE....aku tak dapat lagi huhuhuhuhu

Rozuan Ismail said...

@budakkampung39 ek eleh,dia last month,bape byk be dpt.kita x dpt pon

kiwi said...

syoknya! kiwi pun dh sebulan xupdate..haih~mane la nak dtg be kan? nway kiwi pun klik2 jugak :D

Rozuan Ismail said...

@kiwi jgn klik untuk diri sendiri dh la ye =)

qasehraihan said...

tahniah wan..nanti blanja..haha

eh nk tnya cne wan blurrkan amount tu..guna sofware ke ek??jakun ni..hihi

sama gak cam org blurr kan no plat dll cmna ek??huhu

Rozuan Ismail said...

@qasehraihan wan pakai software paint je

miss.Addin said...

lalala :

sy lagi tak tau apa tu BE :(

HUHU sadis kan .

Rozuan Ismail said...

@miss.Addin jom lah belajar.mana tahu ada rezeki =)

Izz Latif said...

~tahniahh!!!~

(^-^)
kena up kan traffic baru banyak dpt
hehehe

www.izzlatif.blogspot.com

Rozuan Ismail said...

@Izz Latif trafik blog memang penting untuk BE

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Congrats! Atul da lama tak dpt BE. Sedih! :(

Rozuan Ismail said...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim sabar k,InsyaAllah ada rezeki,dapatlah nanti

Syuxer said...

tahniah boh..:)..pasni doa2 kawe boleh etek..:)

Rozuan Ismail said...

@Syuxer insyaAllah =)