Tuesday, June 7, 2011

INI BUKAN BLOG LUCAH =)



Selamat malam..



entri terakhir untuk hari ni.
wan nak review keyword yang popular untuk bulan lepas.
tadi wan pergi rumah Encik Nuffnang,
nak tahu tentang keyword paling popular.



ops.sangat terkejut.haha.
blog wan ni lucah sangat ke?haha.mungkin kot.
nak tahu kenapa?
jom kita terjah keyword popular bulan lepas


 


keyword paling tinggi untuk bulan lepas.



terkejut jugaklah dengan keyword ni
banyaknya unsur lucah dalam keyword ni.
ada rogol,malam pertama,seks.
nenek gersang pun ada.huhu =)



baru wan perasan yang wan ada buat entri pasal isu ini
tapi bukanlah wan letak gambar lucah
tapi wan bincang pasal isu seks ni
tapi tak sangka dapat hit yang tinggi ye.
macam biaselah,orang kita kan suka search benda macam ni.




macam dalam entri wan yang ini,
wan ada cerita tentang 3 isu yang paling popular 
bagi pembaca blog di Malaysia.
jadi pada yang gila trafik tuh,boleh gunakan tips ini k.




ok lah kita tutup pasal isu lucah ni.
wan pon nak bagi ganjaran ..ala token of appreciation.
kepada blogger yang banyak menyumbang kepada trafik wan untuk bulan lepas
antara yang paling tinggi bagi trafik ialah


 ada 4 blogger yang paling banyak menyumbang.




pertama ialah akak Qaseh Raihan





yang ke dua ialah Penulis Senja




dan yang ketiga ialah CB (Cik Bambam)





bagi blogger Tika Latiff,blognya sudah unavailable.
Apepon terima kasih kepada beliau juga =)
itu sahaj review untuk kali ini bagi sesi bulan lepas.

48 comments :

Pijahh' de-Arr said...

lucah..HAHA~~

..cik gugu.. said...

laaa bkn ke??

slh lah ni??
heeeeeee~

hakeem kira said...

hang bukan ke memang lucah wan ? haha

Salim Harmanain said...

nenek gersang??? hahahaah tak leh tahan.. :p

JIJI YU said...

patot le aku rase cam nak melekat kat blog ko..ahah

puteraduyong said...

hehe...ade sesikit kelucahan hehe...

miss fatihah said...

hahaha..sabo jelah

KiD said...

lucah? wah wah wah... jaga2 yea wan.. hehhe
Oreo Daddy Dunk (Fathers Day 2011)

Fadzmie Mohamad said...

Keywords yang 'menarik' dalam entri memang menarik perhatian visitor. Haha.

wordless wednesday #2

Orang Kampung said...

hahaha..
nenek gersang pun ada org search.. ayoooo...

Rozuan Ismail said...

@Pijahh' de-Arralamak malunya

Rozuan Ismail said...

@..cik gugu.. amboi cik gugu =)

Rozuan Ismail said...

@hakeem kira ko tu yg lucah,bukan aku

Rozuan Ismail said...

@Salim Harmanain kan.nenek gersang pon ada

Rozuan Ismail said...

@JIJI YUahaha.. otak blue sgt ko ni.haha

Rozuan Ismail said...

@puteraduyong sikit je kan.x byk.huhu

Rozuan Ismail said...

@miss fatihah haha.bagus.

Rozuan Ismail said...

@KiD alamak,kid marah lor.lari .

Rozuan Ismail said...

@Fadzmie Mohamadm] tajuk tu mainkan peranan.

Rozuan Ismail said...

@Orang Kampung ada yang taste org tua kot

アヌム ちゃん said...

aaa pelik2 je keyword eh..huhu

b a m b a m ' s said...

wahhhh..x sangka jugak CB antara penyumbang trafik blog wan!heheheh.. :P

p/s: nak minta tolong VOTE boleh?

step 1 : klik LIKE http://www.facebook.com/churpchurp
Step 2 : Klik VOTE pic saya.. LINK PIC
Step 3 : dah boleh klik PANGKAH.. hehehe..

Thanks!

YanaMIB said...

pelik kn org mesia ni suka nau search mende pelik2 kt web..hehh...=.=

kiwi said...

aiyoo, sape la yang search nenek gersang tu

Isteri Encek Bard said...

ADEH, LAMA TAK POST ENTRY KEYWORD NIE

cucu umie said...

hehe..xper ah lucah untuk perkongsian bersama shje..hehe

Fyqa said...

hahaha

klaka klo tgk keyword ;)

Achahani said...

Bukan lah! Blog Wan adalah blog review dan blog lucu~

Hahhahaha.

Rahmad said...

keywords lucah meletup-letup..haha

budakkampung39 said...

aku terpandang keyword nenek gerdang??hahahaha...ape punye taste la orang yang carik keyword tu..dah tebiat ke ape. nenek pon dah menopaus.huhuhu

rajen bace?singgah sini...
cara nak cepat kawen
cikgu kurang ajar?
lelaki sebenarnya tak suke payudara besar

Azza Firza said...

biasa letewwww :) blog kan main dengan seo, hahaa

Rozuan Ismail said...

@アヌム ちゃん memang pelik. nape la cari kat belog wan.aish.

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s tahniah CB

Rozuan Ismail said...

@YanaMIB itulah tabiat org kita.

Rozuan Ismail said...

@kiwi haha.orang terlampau gersang kot.

Rozuan Ismail said...

@Isteri Encek Bardkan.sebelum ni selalu je.

Rozuan Ismail said...

@cucu umieerk.ada ke lucah untuk kebaikan?

Rozuan Ismail said...

@Fyqa itulah.hot sgt =)

Rozuan Ismail said...

@Achahani TQ akak.akak je fhm wan.

Rozuan Ismail said...

@Rahmad muahaha

Rozuan Ismail said...

@budakkampung39 mana taw ad taste org tua.haha

Rozuan Ismail said...

@Azza Firza huhu.sentap.

apik pehe said...

aikk..apik letak link blog wan tu tak berkesan langsung ek...haishhh

Rozuan Ismail said...

@apik pehe x pe lah.kan apik baru letak.

cucu umie said...

bg ayie ad shje sebb kdng2 dripada perbuatan lucah tu kita boleh ambik itibar mcm akibat seks ranjng kepada manusia.kan ad yg kaitn ngn hiv juga.hhee pndgn ayie lh..heh

Rozuan Ismail said...

@cucu umie kan.seks bukan semuanya tak eloh.ada untuk ilmu

ken said...

apa you blog akan menjana keywords tu ke blog anda. :)

Rozuan Ismail said...

@ken erk.haha