Thursday, June 30, 2011

iPad 2, DSLR Canon EOS 550D DAN HTC Desire | BAKAL MENJADI MILIK ANDA!



selamat pagi.



THE GREAT CHURP-CHURP RACE KEMBALI LAGI.UNTUK SEASON YANG KE DUA.





kali ini hadiah adalah lebih best,peluang untuk menang iPad2, Canon EOS 550D, dan HTC Desire. teruja mahu join,jom klik THE GREAT CHURP CHURP RACE.








Bagaimana cara untuk menang?

invite kawan untuk join Churp-Churp,anda dapat 100KM free.

berkongsi dengan kawan tentang Churp Churp Race, anda dapat 1KM free. 

bagaimana cara nak invite kawan @ share ngan kawan? jom klik sini 




 cuba lihat yang wan highlight merah,itu wan punya,sebab wan dah share ngan kawan-kawan.


makin banyak yang korang share,makin banyak kilometer yang bergerak.





Menarik kan hadiah dia,ada jugak plush toy dengan flashdrive cumel!!





selamat berjaya.teringin nak join,terus je klik sini  

8 comments :

KiD said...

susah laaa nak menang race nih.. huhuhu
Tips Aku Dapat 7 Earning Grapevine

..cik gugu.. said...

hahaha ingatkn nk kne berlari ...

shandye. said...

susah gle kot nk menang. beriya-iya promote segala bagai baru naik 11km. menchik!!!

p/s: harap sudi kemaskini bookmark ke blog saya kerana saya sudah berpindah ke SINI. thanks!

cucu umie said...

oits, orang tu dah joinlah..hehehe mantap lh..

Aman Ibrahim said...

Ingatkan nak kene berlari la tadi~ semput Aman haha..

iPai said...

nanti pak cek biola memang, belanja !!! uhuh

Princess Feyqa said...

da join menda ni, tapi payah nak maju huk3

Nour Akmal said...

wahhh..mcm best je ni..=)
main lumba2..=)