Monday, June 27, 2011

" Jom Sertai Blog Pilihan Mingguan Askrie Hishamuddin!".




selamat malam.




sori sebab tak pergi blogwalking hari ini.baru balik dari melepak di KLCC dengan kawan-kawan tengok cerita LaddaLand.InsyaAllah,for the next entri,wan akan review cerita Laddaland.




kali ini wan akan join satu segmen yang dianjurkan oleh blogger Askrie Hishamuddin.dalam segmen ini, beliau akan memilih 2 blogger bertuah pada setiap minggu. InsyaAllah,wan doakan wan pon turut bertuah apabila join segmen ini.




kalau nak join,boleh klik header kat atas ni =)




jom kita tengok syarat-syarat segmen ini.



1) buat satu entri yang bertajuk " Jom Sertai Blog Pilihan Mingguan Askrie Hishamuddin!" (DONE!!)



2)Letakkan header blog ini dan linkkan ke entri ini (DONE!!)


3)letakkan link entri anda ke entri blogger berkenaan (DONE!!)




mudah bukan.semudah ABC,dan setiap minggu Askrie Hishamuddin akan memilih 2 blogger bertuah.Siapakah yang layak?sama-sama kita nantikan. 




tarikh tutup penyertaan adalah 31 julai 2011. masih lama tapi jom join sebelum terlupa.selamat malam =)

8 comments :

..cik gugu.. said...

wish u luck..

ramai kata laddaland best ;)
rugi la kt perlis ni xde panggung..

Askrie Hishamuddin said...

thanks sebab sudi join segmen ini! :)

KiD said...

laddalang ceram ke? huhuhu.. askrie, pilih laa blog saye.. hehehe
Page Rank 4 dan Earning Nuffnang Selepas 8 Bulan B...

アヌム ちゃん said...

good luck ye..

Rozuan Ismail said...

@..cik gugu.. laddaland best.seram.

Rozuan Ismail said...

@Askrie Hishamuddin welcome,askrie

Rozuan Ismail said...

@KiD memang seram.18 ke atas.

Rozuan Ismail said...

@アヌム ちゃん TQ