Sunday, June 12, 2011

JOM VOTE & WIN BERSAMA COKELAT M&M'S





Selamat pagi.




tahniah buat pasukan Terengganu sebab menang piala FA!
Buat Pasukan The Red Warrior,usaha lagi.
by the way,esok dapat cuti,haha. memang Selangor cuti pon.
ok.back to topic.
korang pernah makan cokelat M&M's
jap aku usha Pak cik Google,ada tak gambar cokelat ni.




 thanks pak cik Google.kredit to cherita-lili.blogspot.com




mesti korang perasan kan cokelat ni.
cuma aku tak tahu korang suka makan ke tak
bagi penggemar coklat ni,ada berita baik untuk anda.




korang boleh mengundi untuk cokelat warna kegemaran anda
macam yang kita tahu cokelat M&M's ni ada 5 warna.
ada merah,kuning,oren,hijau dan biru.
jadi,antara 5 ni,korang boleh undi korang minat yang mana satu
kalau nak undi,klik je kat sini ok UNDI COKELAT M&M's 




setakat ini color merah mendahului dengan 59%
mungkin rasanya lebih sedap kot sebab tu ramai undi.
wan tak pernah plak try cokelat ni,ada nak belanja x?
wan dah undi dah,wan pilih kaler oren.
 korang nak kenal x sape calon2 yang bakal korang undi
kejap nak printscreen.




  inilah ke 5 calon yang bakal anda undi




setakat ini dah seramai 13134 orang sudah undi.
anda apa lagi,jom lah undi sekarang.
sekali lagi,kalau nak mengundi kaler pilihan anda,klik di sini



kenapa anda perlu mengundi?
sebab ia free sahaja.tak perlu guna duit.
lagipon,anda bakal menerima hadiah yang sangat menarik =)







anda berpeluang memenangi e-shopping voucher sebanyak USD 1,000
pergh banyak tuh.ingat sikit ke.
try tukar USD (US Dollar) kepada ringgit Malaysia.
mautaknye makan cokelat 1 tahun.haha.
boleh jugak menang Dispenser ngan keychain untuk hadiah setiap 2 minggu
Ok le tuh =)
benda free sape nak tolak kan =)




jadi,berminat untuk mencuba nasib.
siapa tahu contest ini adalah tuah anda
Tuah ayam pada taji,Tuah manusia siapa yang tahu
jangan lupa untuk klik disini untuk mengundi..




16 comments :

cucu umie said...

undi2 nie dh macam iklan susu apa e yang ad faizal tahir jadi duta besera dgn aidil zakuan and zaquan adha.. by the way, ayie xsuke coklat nie.. so, xnk undi..hahah

apik pehe said...

hehe..benda free tuh..cepat2

safwanmahzin said...

dah vote ..hehee gatal tangan masuk gaks.

JIJI YU said...

nak cekelat je la..

Azwa Azee said...

dah vote!!!

kaler merah

Rozuan Ismail said...

@cucu umie tolonglah undi ayie =)

Rozuan Ismail said...

@apik pehe jom lah undi apik.kata benda free.

Rozuan Ismail said...

@JIJI YU x boleh.kena undi skali

Rozuan Ismail said...

@safwanmahzin TQ vote =)

Rozuan Ismail said...

@Azwa Azee wan vote kaler oren =)

safwanmahzin said...

ermmm klu lucky dpt lah ye..klu stkt 1 undi...ha3.boleh gelak kot.=D

Rozuan Ismail said...

@safwanmahzin jadi undilah bnyak2 ye

safwanmahzin said...

ermmm xrajin rasanya..ha3

Rozuan Ismail said...

@safwanmahzin x pelah kalau tak rajin.hoho

kiwi said...

kiwi xingat dah berapa kali undi. hehe

Rozuan Ismail said...

@kiwi undi je byk2 x pe.huhu.klik lg ye.hehe