Monday, June 13, 2011

KEMUT NAK KENTUT | SANGAT MENGAZABKAN






Selamat petang..



semalam tak menyempat nak pergi blogwalking
almaklumlah pesta liar bermula kembali =)
ok.sebelum tu jangan lupa undi kat sini ye.
pilih warna cokelat kegemaran M&M's anda . 




kali ni nak borak pasal kentut.
haha.dah nampak ada yang tersengih macam kerang busuk.
mesti ada yang berpegalaman buruk kan pasal kentut ni.haha.




 Ini memang hardcore.kentut berapi =)



cuba bayangkan satu situasi,
naek komuter pada hari minggu di waktu petang
adalah sesuatu yang sengaja cari masalah
waktu tu memang komuter full dengan semua penumpang.
berhimpit-himpit macam sardin la gamaknya.
 ditambah bau ketiak kepam dan peluh semasin Laut Mati
memang Tuhan je tahu perasaan waktu tuh.




tetibe,perut memulas dan ingin lepas sedikit angin
korang inigin buang angin tapi waktu tu ramai orang
haha.sangat menyeksakan bukan =)
kalau jenis tak tahu malu,dia pakai kentut je
dah la bunyi,lepas tu buat muka toye je.
memang org macam ni patut kena pancung.




ini jadinya bila kentut berbau tapi tak berbunyi =)





kalau macam wan dah tak tahan sangat,
wan cuba lepas sikit2 dan tak bunyi
tapi,make sure kentut tu tak bau.at last,kurang la sikit
memulas perut tu kan.haha =)
jangan ikut perangai buruk wan ni.hehe




wan akan cerita 4 jenis kentut ikut style wan
1)kentut bunyi dan berbau
2)kentut tak bunyi dan berbau
3)kentut bunyi dan tak berbau
4)kentut tak bunyi dan tak berbau.



wan rasa tak perlu nak explain dengan details
sebab semua orang dapat bayang ke empat-empat jenis ni
tapi,kentut yang paling wan benci adalah no 2.
dah la tak bunyi ,berbau plak tuh
tetibe je bau tu datang dan tak de orang nak mengaku
bau petai + budu + jering.pergh.sangat meloyakan.





 ops sori.baru lepas makan petai =)





kesimpulannya,tahan kentut anda sampai ke tempat tiada orang.hehe
ada sape2 nak share pengalaman kentut?haha

34 comments :

cucu umie said...

ALHAMDULILAH TIME2 WAKTU SESAK, PERUT NIE TAK MERAGAM..HAHA TPY PERNAH SEKLI TERBAU LOL ORNG KETOT TPY TAK THU SAPE KENTUT..HUHU

Rozuan Ismail said...

@cucu umie haha.memang kurang ajar kan

Mohd Hazwan Hashim said...

jangan tahan kentut nant berpenyakit..lepas ja..HAHAHA...semua org biasa kentut,kan kan..HAHA

J.Syazwana said...

baca entry ni terus rasa nak kentut.
kui kui kui
larikkk

apik pehe said...

ahaha..ader ke patot lepas sikit2..mane best camtu..hahaha..

kalo apik..ramai sangat x lepas kot..hehe..tahan jer biar kuar kot mulot..haha

Rozuan Ismail said...

@Mohd Hazwan Hashim wah macam berpengalaman je

Rozuan Ismail said...

@J.Syazwana patutlah busuk telur.haha

Rozuan Ismail said...

@apik pehe haha.lagi geli.kentut ikut mulut

JIJI YU said...

jgn ditahan kelak terseksa diri..

Rozuan Ismail said...

@JIJI YU haha.skema gila ayat.

Miss Anis said...

hahahha kentut la bg kuat2.....

Rozuan Ismail said...

@Miss Anis haha.control macho.

@remar said...

hahaha...sakit perut tahan kentut...so kntut je pelan2..kah3...

Syuxer said...

hahaha..kalau aku kan..aku tahan dulu sampai senak otak..bila xde orang,baru aku lepaskan sepuas2 nya heheh..

ada situasi aku nak kentut tapi dalam suasana ramai orang..jadi untuk cover2,aku ketawa cam pontianak ahahhah..jadi dalam pada itu,aku arap baunya standard..hehhe..kalau tak pecah rahsia hahah

Sal Saari said...

tak suka org yg suka kentut ni..
tambah pulak kalu berbau..huhu

azrijohan said...

kalau nk kentut,saye lari pegi padang bola dulu..haha

Rahmad said...

nampak style bla kentut ngan member2..

tapi klu kentut depan pompuan/public nampak mcm shit la plak..

..cik gugu.. said...

kentut then wt muka x b'slh..

heeeeeee~

kiwi said...

Teringat, hari tu shopiing kat parkson, tetiba ada sorang baba ni kentut dengan slumbernya depan orang. Rasa tak senonoh je. bweeek!

Syafiq Rosli said...

haha..bhya2..klu kentut lepas mkn petai n durian..mmg pengsan

アヌム ちゃん said...

takde sapa suka kentut busuk tu..adehh..

KiD said...

kentut time kenduri kawin.. muahahaaha
Seksinya!! Pheeewwiiittt..!!!!

Rozuan Ismail said...

@@remar haha.tapi make sure x berbaulah ye

Rozuan Ismail said...

@Syuxer haha.cara baru nk bg org x perasan.gelak mcm hantu =)

Rozuan Ismail said...

@Sal Saari haha.sape yg suka kan

Rozuan Ismail said...

@azrijohan kalau padang bola lg 5km.sempat ke nk tahan.haha

Rozuan Ismail said...

@Rahmad amboi,depan pompuan bajet macho ye

Rozuan Ismail said...

@..cik gugu.. haha.cik gugu macam berpengalaman je

Rozuan Ismail said...

@kiwi haha,maki je kiwi org cm tuh.huhu.x malu betol.

Rozuan Ismail said...

@Syafiq Rosli haha.memang bau dia hardcore

Rozuan Ismail said...

@アヌム ちゃん haha,kalau ada org suka memang teruk la kan

Rozuan Ismail said...

@KiD haha.macam dah terbiasa kan =)

zarazueyin said...

hehehe
org kata kena biasakan diri jgn kentut merata,
bila dah biasa kontrol, xla dia meragam...ekekeke

Rozuan Ismail said...

@zarazueyin alah bisa,tegal biasa