Thursday, June 16, 2011

KISAH SEMALAM | BLOGGER TERPILIH HARI INI.




Selamat petang.



Alhamdulillah,akhirnya wan dah settlekan sesi nak makan ayam penyet.
semalam,wan ngan kawan pergi makan ayam penyet
dekat seksyen 4 Bangi.
kedai ni milik orang Indonesia =)




 Ihsan pak cik Google.macam ni lah rupa bentuk ayam penyet =)




tapi,yang specialnya kat kedai tuh,
dia letak lauk dalam pinggan yang ala2 kampung tuh
kira nak kekalkan keaslian ayam penyet.
apa yang best kat sini,
kalau minta tambah nasi,tak dikenakan bayaran
free of charge!!




Green Lantern =)




habis makan,decide nak pergi tengok Green Lantern dekat Alamanda
Baru tahu yang malam tadi adalah first screening kat wayang
serius sound efek dia best,jalan cerita ok =)
kalau nak tahu bagaiman cerita Green Lantern,




ok,kali ini wan nak wat blog review blog yang wan suka baca =)
memang tak kan terlepas entri dia.




1) Blog Azrin Rahim

jom klik header dia untuk terjah.



Ayie ni baru je wan kenal.dekat sebulan jugak kot.
wan suka blog ayie ni sebab dia suka tukar header
suka tukar template sikit-sikit.
kira sentiasa ada pembaharuanlah =)
try tgk header dia,meriah kan.



dari segi entri dia,wan boleh katakan entri dia banyak yang berkualiti
tidak perlu guna perkataan panas untuk menaikkan trafik.
entri dia sangat bersahaja ,tetapi penuh maklumat.



wan suka bila dia suarakan sesuatu pendapat dia mengenai sesuatu isu
atau apabila dia buat entri berkaitan keagamaan
banyak input yang wan dapat.
pada ayie,anda punya potensi besar dalam arena blog di Malaysia 

32 comments :

siti kektus said...

nasi ayam penyet mmg sedaplah~
kalau boleh hari2 nak makan,
biar muak~ hehehe

JIJI YU said...

hhheheh ko orang jawa ke ek

waN Mohd Salim said...

tahu tak ape .. die ni cucu cumie tu kan ?

cucu umie said...

wan thankx aw..aduyai, terharu plak ayie dibuatnye hari ini..thnkx you yer wan..aishhh tak thu nak ckap just say thnkx you... btw, semalam pergi jog and then balik makan..same jer mcm tak jog...haha

Syuxer said...

blog tuh memang selalu kawe singgah..banyak info yang berguna dan santai

budakkampung39 said...

kalau aku tengok green lanten tu tak besh,jage ko. aku claim duit tiket wayang dekat ko hahaha

Rozuan Ismail said...

@siti kektus erk.keringlah poket kalau makan hari2

Rozuan Ismail said...

@JIJI YU mana ayat aku yg kata aku org jawa.aku org Malaysia der

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim haah.dia cucu umie =)

Rozuan Ismail said...

@cucu umie sama2.jangan ternak lemak byk2 ye

Rozuan Ismail said...

@Syuxer setuju,ajak kawan ramai2 singgah blog dia ye

::blog anak jawer:: said...

orang malaysia yang berekturunan jawa ni pun belum pernah makan ayam panyet lagi...nak kene try ni...hehe

-Yok mampir diluk = pelajar universiti tapi perangai serupa penghuni tirai besi.....

Rozuan Ismail said...

@budakkampung39 erk.mana boleh claim tiket plak.haha.x maw2

Isteri Encek Bard said...

nak tengok green lantern

Rozuan Ismail said...

@::blog anak jawer:: bhaha.x sah jadi org jawa klu x mkn ayam penyet.huhu

Rozuan Ismail said...

@Isteri Encek Bard jom.best =)

yatie Awang said...

kakak pun suka blog dia dan takkan ketinggalan setiap n3 nya...lg pula dia juga pengunjung setia blog kakak

Achahani said...

amboi wan kat mana tambah nasi takyah bayau nihhhh????????


hihihi,nak jugak tahu. sbb skrg ni seme rega naik kan.

hehehe..bgus tuan kedai nih. beras apa agaknya dia guna ye???

Norhisham Nordin said...

datang singgah... lapar nih...

Rozuan Ismail said...

@Achahani DEKAT SEKSYEN 4 BANGI.makanan dia sedap

Rozuan Ismail said...

@Norhisham Nordin jemput makan ye

Rozuan Ismail said...

@yatie Awang ayie memang suka blogwalking blog org lain.

apik pehe said...

huhu..apik pon selalu gak g blog ayie tu..walaupon entri dia panjang..tapi semuanyer berinformasi..huhu

Rozuan Ismail said...

@apik pehe SETUJU NGAN APIK.BLOG DIA MEMANG BERINFORMASI

Mawar Berduri said...

sokong..sokong..sokong.. blog dia memang best!

b a m b a m ' s said...

jumpa dah ayam penyet kat bangi tu??kekekeke

Rozuan Ismail said...

@Mawar Berduri setuju =)

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s dah jumpa.huhu

saya_arief said...

bagus la pak cek biola ni,
kasik review blog orang.
tolong-menolong sesame bloggers.
keep it up.
:D

Rozuan Ismail said...

@saya_arief saje2 tolong je

IMANSHAH said...

ayie memang bakal cikgu yang baik

Rozuan Ismail said...

@IMANSHAH setuju ngan cikgu